Candy Crush hangi mobil platformlarda oynanır? - Haberler - indir.com

Candy Crush hangi mobil platformlarda oynanır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Soru-Cevap

Yayınlandığı ilk günden bu yana milyonlarca oyuncusu bulunan Candy Crush Saga oyununun hangi mobil platformlarda oynanabildiğini merak ediyorsanız uzmantv ve indir.com işbirliği ile özel olarak hazırlanan videoyu haberimizde izleyebilirsiniz.

İlk olarak Facebook platformunda yayınlanarak online olarak oynanabilen Candy Crush Saga, dünya üzerindeki popülaritesi arttıkça önce iOS sistemine sahip iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlar için yayınlandı. Daha sonra Android sistemine sahip telefon ve tabletler için de yayınlanan oyun şu an tüm web ve mobil platformlar üzerinde oynanabilir hale geldi.

Oyun içerisindeki etapları geçebilmeniz için Facebook hesabınızın olması gereken oyunu mobil cihazlarınızda oynamak için internet bağlantınızın olması gerekmiyor. Oyunu çevrimdışı bir şekilde oynadıktan sonra internet ağına bağlandığınızda hangi etapta kaldıysanız, internet bağlantısı sayesinde oyunu senkronize ederek kaldığınız yerden oynamaya devam edebiliyorsunuz.

Dilerseniz indir.com ve uzmantv işbirliği ile özel olarak hazırlanan ''Candy Crush hangi mobil platformlarda oynanır?'' adlı videoyu izleyerek bu oyunun hangi platformlarda ne şekilde oynanabildiğini daha detaylı öğrenebilirsiniz.





PAYLAŞ