CampusWings ile Kampüsün Cebinde! - Haberler - indir.com

CampusWings ile Kampüsün Cebinde!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Üniversite öğrencilerini bir araya getirmek amacıyla geliştirilen CampusWings, paylaşımların hiçbir yere sızmadığı bir ortamda öğrencilerin birbirleriyle iletişim kurmalarını sağlayan özel bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Türkiye'de 5.5 milyon öğrencinin bulunduğunu ve bunların da yüzde 85'inin sosyal medyayı mobilden kullandığını göz önüne aldığımızda CampusWings'i başarılı bir gelecek bekliyor diyebiliriz.

Ücretsiz olarak kullanılabilen bu sosyal ağa sadece edu.tr uzantısına sahip mail adresi olan Üniversite öğrencileri katılabiliyor. Uygulama öğrencilere başka bir kampüse gitmeden oradaki bütün öğrencilere mesajlarını iletebilmelerini, onlarla bağlantı kurarak yeni arkadaşlıklar edinmelerini amaçlıyor.

CampusWings

CampusWings ile öğrenciler; etkinliklerden, duyurulardan ve kampüste olan biten herşeyden haberdar olabiliyorlar. Bunun yanı sıra CampusWings'de kimseyi takip etmeye gerek kalmadan ve arkadaş olmadan başka kampüslerle iletişime geçmek de mümkün.

CampusWings'de kullanıcı profilleri arasında yaşanan etkileşim de son derece dikkat çekici. Uygulamada öğrenciler fotoğraflarına kimin baktığını rahatlıkla görebiliyorlar. Son olarak uygulamaya yakın bir zamanda 'Kim Bu?' adında bir özellik eklenecek. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, yakın mesafedeki kişilerin kim olduklarını öğrenebilecekler.

Şimdilik Bahçeşehir, Bilgi, Boğaziçi ve Koç Üniversitesi'nde kullanılabilir olan CampusWings'te yakında diğer Üniversiteler de yer alacak.

'Sosyal Kampüs' temasıyla Android ve iOS cihazlar için yayınlanan CampusWings uygulamasını, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ