Cambridge Analytica Verileri Hala Silmemiş! - Haberler - indir.com

Cambridge Analytica Verileri Hala Silmemiş!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-30 17:50:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : Teknoloji

Facebook İnc şirketi neredeyse yerlerde sürünmeye başladı. Şirket sürekli olay üstüne olay yaşıyor ve bu sorunların altından tam kalkarken bir haber daha geliyor. Bunlardan biriside Facebook Kurucusu Mark özür diledikten sonra gelen Cambridge Analytica şirketinin verileri hala tuttuğunu açıklayan bir haber.

 Bu habere göre Facebook Cambridge Analytica'daki verileri hala tutuyor yani bu şirket verileri hala imha etmemiş demek oluyor. Bu haberden sonra Facebook borsada çok fazla değer kaybetti Facebook İnc Borsada %96 kayıp yaşadı ve bu durum iyice can sıkmaya başladı gibi gözüküyor ve sıkmayada devam edecekmiş gibi duruyor.

Channel 4'ün açkılamlarına göre  thisisyourdigitallife uygulaması ile toplanan verilerin hala internette dolaştığını açıkladı ve 50 milyon kullanıcının kişisel davranışları ile oluşturulan bu anketler lafta veri tabanından silinmişti  ancak işler hiç böyle yürümedi. 

Analytica sözcüsü bu iddiaları yalanladı ancak bu şuanda belli olmaz yani kısacası herkes farklı dilden konuşuyor bu durum hiç normal değil Facebook bu sıkıntıları atlatamaz ise Markı çok sıkıntılı günler bekliyor demektir.





PAYLAŞ