Çamaşırları yıkamadan temizlemek artık mümkün! - Haberler - indir.com

Çamaşırları yıkamadan temizlemek artık mümkün!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-18 09:30:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Day2 adlı çamaşır spreyi, kıyafetlerinizi yıkamadan temizlemeyi hatta herhangi bir alet veya makine kullanmadan bunu vadediyor. Yapmanız gereken spreyi sıkıp 15 dakika kurumasını beklemek.

Son zamanlarda ufak lekeleri temizlemek adına ufak alet ve ürünler oldukça çoğaldı. Bu konuda kendi farkını ortaya koyan Day2 adlı çamaşır spreyi, kıyafetlerinizi yıkamadan herhangi bir alet kullanmadan temizlemeyi sunuyor. Tek yapmanız gereken kıyafetinize Day2 spreyi sıkmak ve askıya asıp beklemek. 15 dakika sonra kıyafetiniz tamiz haliyle giyilmeye hazır olacaktır.

Online kıyafet denemek ister misiniz? Çok yakında!Online kıyafet denemek ister misiniz? Çok yakında!

Hem parfüm, hem temizlik

Day2 çamaşır makinesini tamamen ortadan ne yazık ki kaldırmıyor. Kıyafetleriniz kirlendikçe tekrar yıkamanız gerekiyor. Ancak Day2 çamaşır spreyi üzerinde belirgin bir leke olmayan, giyilmiş kıyafetlerinizi yıkamadan bir kez daha temiz şekilde giymenizi sağlıyor. Özel kokusuyla da parfüm gibi kokan ve kıyafete ferahlık veren sprey, kıyafetlerinizi yıkama sıklığını da azaltıyor.

Yeni ütülenmiş gibi!

Sprey sadece kıyafeti temizlemekle bırakmıyor ayrıca ütülenmiş gibi de kırışıklıkları da düzeltiyor. Böylece ütüyle de uğraşmanız gerekmeden vakit kazandırıyor. Spreyi sıktıktan sonra kıyafetinizi elinizle düzeltip askıya asarsanız, 15 dakika sonra kıyafetin ferah ve ütülenmiş olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Ürünün resmi sitesinde spreyi sadece bir kere kullanıp kıyafeti giydiğinizden sonra artık yıkamanız gerektiği de belirtiliyor.

Yani kıyafetiniz lekelenmediği sürece Day2 kullanarak yıkama miktarını yarı yarıya azaltmak mümkün. Böylece sudan ve elektrikten tasarruf da edebiliriz. Spreyin orijinal, hassas ve kot gibi farklı çeşitleri bulunuyor her tür için ürün var. Kıyafetinize uygun modeli seçmek çok önemli çünkü hassas kıyafetlerinize kot spreyini sıkarsanız kıyafetiniz zarar görebilir. Tek bir spreyin ortalama 25 adet farklı kıyafette kullanılabileceği belirtiliyor. Bir spreyin fiyatı ortalama 7,5 Sterlin yani Türk Lirası olarak 56 Lira. Ayrıca 4 Sterlin'e yani Türk Lirası olarak 30 Lira, seyahat boyu Day2 satın almak da ayrıca mümkün oluyor.


Astronot kıyafetlerine güvenli lokasyona dönme butonu koyulacakAstronot kıyafetlerine güvenli lokasyona dönme butonu koyulacak

PAYLAŞ