Caller-ID Uygulaması 'Facebook Hello' Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Caller-ID Uygulaması 'Facebook Hello' Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-23 17:00:57
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Facebook, telefon rehberinizde bulunan Facebook arkadaşlarınızı arayabilmenizi sağlayan yeni Caller-ID uygulaması 'Facebook Hello' yu tanıttı. Android platformu için geliştirilen Hello uygulaması VoIP üzerinden arama gerçekleştirdiği için sizi fatura derdinden kurtarıyor.

Facebook Hello ile istemediğiniz aramaları engelleyebilir, sosyal ağ üzerinden mekan ve kişi keşfi yapabilirsiniz. Facebook, geliştirdiği bu yeni uygulaması ile operatörlerden bağımsız olarak dilediğiniz arkadaşınızla telefon görüşmesi yapmanızı sağlıyor.

Facebook Hello indir

Facebook Hello sayesinde rehberinizde bulunmayan bir numaradan gelen çağrının kimden geldiğini görme fırsatınız da oluyor. Bunun için karşıdaki kişinin Facebook'a kayıtlı olması ve bilgilerini Facebook hesabında paylaşmış olması gerekli. Böylece gelen numaranın kime ait olduğunu Facebook üzerinden kontrol ederek istenmeyen aramaları engelleyebilirsiniz. 

Ayrıca Facebook hesabı üzerinden iletişim bilgilerini paylaşan mekanları rahat ve hızlı bir şekilde bulmanıza yardımcı oluyor. Kullanıcılara son derece güvenli bir iletişim ortamı sunan Facebook Hello'nun, Wi-Fi üzerinden arama yapması da ek özellikleri arasında bulunuyor.

Şimdilik sadece Android versiyonu bulunan uygulamanın iOS cihazlar için çalışmalara başlanıldığı belirtildi. ABD, Brezilya ve Nijerya'da kullanıcılara sunulan Hello'nun kısa zaman içinde diğer ülkelere yayılması bekleniyor.

Facebook Hello uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android cihazınıza indirebilir, uygulama ile ilgili yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ