Call of Duty'nın yeni serisi duyuruldu - Haberler - indir.com

Call of Duty'nın yeni serisi duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-01 15:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Sledgehammer Games tarafından üzerinde çalışmaların sürdürüldüğü yeni Call of Duty oyunu için önemli bir sızdırma yaşandı. 

Call of Duty yıllardan beri oyun dünyasının en dikkat çeken oyunlarından birisi. Belirli aralıklar ile yeni versiyonlarının piyasaya sunulduğu oyunlar serisi için yeni önemli bir gelişme yaşandı. Call of Duty: Warzone ve Call of Duty: Black Ops Cold War ile son olarak piyasaya giriş yapan geliştirici şirket, 2021 yılında yeni bir versiyon ile birlikte yeniden oyuncular ile buluşacak.

Call of Duty: Mobile 5. sezon yenilikleriCall of Duty: Mobile 5. sezon yenilikleri

Yeni versiyonun adı belli oldu!

Bugüne kadar oyun hakkında çok ciddi bilgiler sızdırılmış olsa da piyasaya sunulacak oyunun adı ve logosu gizlenmeye çalışıldı. Ancak tüm gizliliğe rağmen yeni oyun için önemli detaylar sızdırıldı. Activision tarafından yeni oyunun onaylanması ile birlikte oyunun logosu ve ismi anlaşılmış oldu. 

Call of Duty: Slipstream geliyor!

Call of Duty’nin piyasaya sunulacak yeni oyunu Call of Duty: Slipstream adıyla duyurulacak. Battle.net’te yer alan gelişme üstelik sadece oyunun ismini açığa çıkarmıyor. Oyunun logosu da artık net bir şekilde görülebiliyor. https://blizztrack.com/#call-of-duty-slipstream adresi üzerinden oyun ile ilgili daha farklı detayları ulaşabilmek mümkün olurken mevcut tablo, oyun için arka kapılar üzerinden detayların öğrenilmesini sağlıyor.

Yeni oyun için önceki serilerde olduğu gibi son oyundaki bir görev ile yeni oyuna geçiş yapılması bekleniyor. Bu bakımdan Call of Duty War Zone versiyonunda yer alacak yeni bir etkin görev, piyasaya sunulacak yeni oyuna geçiş için önemli bir işaret olacak. Call of Duty’nin yeni versiyonu için tanıtım tarihi henüz açıklanmış değil. Ancak online mağazalar için çalışmaların yapıldığı göz önünde bulundurulduğunda kısa süre içerisinde oyunun resmi bir şekilde tanıtılması mümkün görünüyor.

“8 Temmuz’da Tanıtılabilir!”

Oyunla ilgili gündeme gelen bu iddiaların ardından tanıtımına yönelik farklı bilgiler de gündeme geldi. Öyle ki Sony tarafından PlayStation 4 ve PlayStation 5 versiyonları için yapılacak özel etkinlikte farklı oyunların da duyurulması bekleniyor. Şirket ile Playstation'ın geçmiş yıllardaki ortak çalışmaları göz önünde bulundurulduğunda piyasaya sunulacak yeni serinin 8 Temmuz'da tanıtılması mümkün görünüyor. Bu bakımdan yeni oyuna ilk Bakış için oyunun hayranları gözlerini 8 Temmuz'da yapılacak PlayStation State of Play etkinliğine çevirmiş durumda. 

Call of Duty 2021 has updated on https://t.co/hsFaJ0phsm as "Call of Duty: Slipstream" with the attached logo. Looks very WW2 to me. pic.twitter.com/O35cusy2lW — Tom Henderson (@_Tom_Henderson_) June 29, 2021





PAYLAŞ