Call of Duty'nin Battle Royal modu 1 ay ücretsiz - Haberler - indir.com

Call of Duty'nin Battle Royal modu 1 ay ücretsiz

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-03 08:46:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Birbirinden farklı serileri ile yıllardır oyuncuların en sevdiği oyun olmaktan geri kalmayan Call of Duty, her yeniliği ile oyuncuların kalbini fethetmeyi başaran bir oyundur. Oyun piyasasının başarılı isimlerinden Activision stüdyosu tarafından geliştirilen Call of Duty oyunu aksiyondan vazgeçemeyen oyuncuların tercih ettiği kusursuz bir aksiyon üzerine kurulmuştur. Oyuncular, Call of Duty'de kendinize bir kahraman seçerek görevler doğrultusunda ilerleme kat edecekler.Her güncellemesi ile oyuncuların aklını alan bu heyecan verici dünyada bugünlerde çeşitli aktif durumlar yaşanmaktadır. Call of Duty: Black Ops 4 Blackout, battle royale modu için özel olarak hazırlanan ikinci harita bugün itibariyle yayınlandı. Haritaların yardımı ile görev alanında çok daha aktif olarak ilerleyebilirsiniz. Öncelikle PS sahiplerinin erişebileceği harita Alcatraz ismini taşıyor.

Call of Duty Black Ops 4 sistem gereksinimleri belli olduCall of Duty Black Ops 4 sistem gereksinimleri belli oldu

Son zamanlarda tek oyunculu kesimleri geliştirmeye biraz ara veren oyun şu aralar genellikle çok oyunculu tarafa ağırlık veriyor. Call of Duty: Black Ops 4 Blackout battle royale modu yepyeni özellikler sunan haritasına bugün itibariyle kavuştu. Oyun her gelişmesi ile oyunculara çok daha farklı imkanlar sunarken kendi kalitesini de artırmayı başarıyor. Call of Duty'e gelen bu yeni harita seçeneği sayesinde oyuncular, rakiplerini avlamak için kıyasıya bir mücadele içerisine girecek ve Alcatraz adasında yer alarak hızla gelişim göstermeye odaklanacaksınız. Harita sayesinde ulaşacağınız bu adada zorlu fakat bir o kadar nefes kesen bir maceranın içerisinde yer alacaksınız. 

Ücretsiz dahil olma hakkı

Normalde ücretle dahil olacağınız Call of Duty: Black Ops 4 Blackout oyununda battle royal modu bir aylık bir süre içerisinde ücretsiz olarak sunuluyor. Oyunun battle royal moduna ücret ödemeden sahip olarak Alcatraz adasında kazanan rakip birliklerin her birini tek tek avlayacaksınız. Söz konusu harita ilk olarak PS4 oyuncuları için sunulacak. Xbox One ve PC oyuncularının bu muhteşem aksiyonu beraberinde getiren harita için biraz daha beklemeleri gerekecek. Call of Duty oyununun battle royal modu Blackout ise bu kapsamda bir ay süreyle tüm platformlarda ücretsiz olarak oynanır şekilde sunulacak. 

Kötü bir şöhrete sahip olan Alcatraz hapishanesi ise Call of Duty oyunu için hiç de yabancı bir isim olarak karşımıza çıkmıyor. Daha önce oyun içerisinde bu ismi duymuştuk. Black Ops II serisinde de karşımıza çıkan The Mob of the Dead haritası da söz konusu ada içerisinde geçiyordu.  The Mob of the Dead serisinde yer alan alan ile benzer şekilde, yeni gelen harita ile de zombi birlikleri ile karşılaşma fırsatı bulacak ve diğer ögeleri de değerlendirme imkanı ile karşı karşıya geleceksiniz. 

Bir aylık bir süre içerisinde ücretsiz olarak deneyebileceğiniz Blackout için konsol sahibi oyuncular, Xbox Live veya PlayStation Plus üyeliğinin olması gerektiğini hatırlatıyor ve oyunculara Alcatraz dünyasında bol şans diliyoruz. Burada korkusuz bir oyuncu olacak ve stratejik temeller doğrultusunda ilerleyerek güçlendirici ödüllerin sahibi olmaya yönelik hareket edeceksiniz. Kazanılması zor olsa da harita size oyun boyunca yardımcı olacaktır.


Call of Duty Mobile incelemesi!Call of Duty Mobile incelemesi!
Yeni Call of Duty Oyunu Sesini Duyurdu!Yeni Call of Duty Oyunu Sesini Duyurdu!
Call of Duty, son 10 yılın en çok satan konsol oyunu olduCall of Duty, son 10 yılın en çok satan konsol oyunu oldu

PAYLAŞ