Call of Duty WWII yolda! - Haberler - indir.com

Call of Duty WWII yolda!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-24 11:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Bu yıl çıkacak olan yeni CoD oyunun adı Call of Duty WWII: Vanguard olabilir. Henüz resmiyet kazanmamış olsa da sızıntılar bunu işaret ediyor gibi gözüküyor. Artık pek de sürpriz olmayan, Call of Duty oyununun bu yıl içerisinde tanıtılacak olacak gerçeği yakın zamanda netlik kazanabilir. Şu an için yeni oyunun detayları hakkında herhangi bir ipucu dahil verilmiş değil ancak söylentiler hızla gelmeye devam ediyor. Yeni bilgilere göre, yeni CoD Oyunu Call of Duty WWII: Vanguard olabilir. 

Serinin yeni oyunu hakkındaki ilk söylentiler, geçtiğimiz ay içerisinde gün yüzüne çıkmıştı. Modern Warzone sitesi tarafından aktarılan bilgilere göre bu sefer 1950'li yıllara götürecek olan bu seri, 1950 - 1953 yılları arasında gerçekleşen Kore Savaşı dönemini konu alacak. Söz konusu olan bu site, geçmişte resmi bilgileri duyurularından önce doğru bir şekilde aktarması ile popülerlik kazanmış durumdadır. Yani oyunseverlerin karşısında güvenilir bir kaynak bulunuyor. ModernWarzone, bugün yeni Call of Duty hakkında yeni detayları paylaşmaya devam etti. 

Call Of Duty: Mobile 12 sezon yenilikleriCall Of Duty: Mobile 12 sezon yenilikleri

Call of Duty WWII: Vanguard yeni adı olabilir

Sitede yer alan güvenilir bir kaynak, bu yıl çıkacak olan oyunun Call of Duty WWII: Vanguard olduğu ve Sledgehammer Games tarafından geliştirilme aşamasına geçildiğini söylüyor. Şu an içi ne yayıncı Activision ne de geliştirici stüdyo tarafından teyit edilmediği ya da yalanlanmadığı için her halükarda söylenti olarak bir kenarda tutulması planlanıyor. 

Oyunun yeni siminin kesin olup olmadığı bilinmiyor olsa da ‘Vanguard’, Türkçe meali ile ‘Öncü Kuvvet’ ve ‘Keşif Kolu’ gibi anlamları vardır. Buradan yola çıkmak gerekirse, yine İkinci Dünya Savaşı döneminin konu alınacağının dile getirildiği oyunda, Call of Duty: WWII’daki gibi yine ayrı bir askeri birliğin başında geçenlerin dair bir bilgi olmasa da ModernWarzone bazı ara sahnelerin İkinci Dünya Savaşı döneminin sonrasındaki bir zaman aralığına ait olduğunu da dile getiriliyor. Bu söylentilerin ne kadarının doğru çıkacağı şu an için merak konusudur. Her durumda, resmi duyuru gerçekleşene kadar beklemek gerekecek gibi gözüküyor. Yayıncı Acrivision, sıradaki oyunun bu yılın son günlerine doğru çıkacağı dile getirildi. İhtimallere göre Call of Duty: Black Ops Cold War oyununda olduğu gibi yine merak uyandırıcı bir bulmaca etkinliği ile karşılaşmak mümkün olacak. Call of Duty: Black Ops Cold War ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde konuyla ilgili olarak yeni bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 


Call Of Duty son 12 ayda elde ettiği gelirle dudak uçuklattıCall Of Duty son 12 ayda elde ettiği gelirle dudak uçuklattı
Call of Duty Mobile “Kış Savaşı” güncellemesiCall of Duty Mobile “Kış Savaşı” güncellemesi
Activision Blizzard diğer oyun serilerine de Call of Duty modeli getirmeyi planlıyorActivision Blizzard diğer oyun serilerine de Call of Duty modeli getirmeyi planlıyor

PAYLAŞ