Call of Duty: WWII kısa süreliğine indirimde! - Haberler - indir.com

Call of Duty: WWII kısa süreliğine indirimde!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-14 14:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Oyun dünyasının başarılı isimlerinden Sledgehammer Games tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayımcılığı yapılan Call of Duty: WWII adlı oyun ile ilgili bilgisayar oyuncularına heyecan verici bir haber geldi. 2017 yapımı CoD: WWII indirim haberi oyuncuları sevindirecek.

Call of Duty: WWII kısa süreliğine indirime giriyor

II. Dünya Savaşı’nın Avrupa cephelerini konu alan Call of Duty: WW II adlı heyecan verici oyun ilk çıktığı günden itibaren büyük bir oyuncu kitlesinin dikkatini çekmişti. Serinin 14. oyunu olarak oyuncuların beğenisine sunulan Call of Duty: WWII, uzun bir geliştirme sürecinden sonra oyuncularla beraber buluşmuştu. Söz konusu bu heyecan verici oyunun hikaye modunda 1944-1945 yılları arasında 1. Piyade bölüğündeki 12 kişilik bir ekibin yaşadıklarına şahitlik ediliyor. Hikaye ayrıca işgal altındaki Fransa, Belçika ve Ren Nehri boyunca Almanya ile yapılan savaşın içerisinden de kesitler sunuyor. Oyunun temellerinin üzerine kurulduğu hikayede yer verilen ikonlaşmış tarihsel savaşlar yer alıyor. Normandiya Çıkarması (D-Day), Paris’in Kurtuluşu, Aachen Muharebesi, Hürtgen Ormanı Muharebesi ve Ardenler Taarruzu gibi ikonlaşmış savaşlar yer alıyor. Hikaye öncelikli olarak 1944-1945 yılları arasında geçmesine rağmen bazı kısımlar karakterlerin geçmişini aktarmak için 1940-1944 aralığında geçiyor.

Call of Duty: WWII PS4'ten Sonra PC İçinde Beta Çıkarıyor!Call of Duty: WWII PS4'ten Sonra PC İçinde Beta Çıkarıyor!

Call of Duty: WWII adlı oyunun tek oyunculu hikaye modunda oyuncular ilk olarak 16. Piyade Alayı’nın iki askeri; 19 yaşındaki Er Ronald “Red” Daniels (Brett Zimmerman) ve en yakın arkadaşı Yahudi bir Amerikan olan Er Robert Zussman (Jonathan Tucker) olarak oynuyor. Daniels ve Zussman’ın takım arkadaşları arasında Çavuş William Pierson (Josh Duhamel) ve 1. Teğmen Joseph Turner (Jeffrey Pierce) bulunuyor. Ek karakterler arasında Fransız direnişçilerinden olan Jean-Jacques Rousseau ve İngiliz Binbaşı Edgar Crowley yer alıyor. Bu son derece heyecan verici hikayeye sahip olan savaş oyunu Call of Duty: WWII, bilgisayar versiyonu şu an için Steam platformunda indirime girdi. 209,00 TL olarak karşımıza çıkan bu oyunun normal fiyatı ise 17 Mayıs 2020'ye kadar yüzde 67 indirime girerek 68,97 TL olarak güncellendi. 

Call of Duty için indirime giren bir başka paket ise oyunun Digital Deluxe versiyonu oldu. Steam’de normal fiyatı 349,00 TL olan Call of Duty: WWII Digital Deluxe yüzde 67 indirimle 115,17 TL fiyatla 17 Mayıs 2020 tarihine kadar satın alınabilecek. Corona virüs salgını nedeniyle evlere kapanılan şu günlerde mobil uygulamalar kadar bilgisayar oyunları da bir o kadar önem kazandı. Şu süreç içerisinde Call of Duty: WWII oyununun indirme girmiş olması oyuncular tarafından heyecanla karşılanacak. 


Call of Duty: WWII PC Betası Oyuncularına Açıldı!Call of Duty: WWII PC Betası Oyuncularına Açıldı!
Call of Duty: WWII PC betası için sistem gereksinimleriCall of Duty: WWII PC betası için sistem gereksinimleri
Call of Duty: WWII 10 Harita ile Birlikte Geliyor!Call of Duty: WWII 10 Harita ile Birlikte Geliyor!

PAYLAŞ