Call of Duty: WWII Betası PS4'te Ücretsiz - Haberler - indir.com

Call of Duty: WWII Betası PS4'te Ücretsiz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-25 10:45:00
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Oyun

Oyunu ön sipariş ile alamadıysanız ve teste katılmadığınız için üzülüyorsanız, üzülmeyin. Nedeni ise Hong Kong Playstation Store Call of Duty severlerin imdadına yetişti.

Call of Duty: WWII oyununun ön sipariş ile satın alanlar kapalı beta testi 25 Ağustos 2017 itibariyle, yani öncelikle PlayStation 4 kullanıcıları için başlatılacak. 1 Eylül 2017 tarihinde ise ikinci kapalı beta testi ile devam edecek.

PlayStation 4 kullanıcıların yanı sıra Xbox One kullanıcıları da aynı şekilde katılımda bulunabilecekler. Eğer oyunu hala sipariş etmediyseniz ya da hala kapalı beta testine katılmak istiyorsanız üzülmeyin. Üzülmeyi bırakıp sevinmenin vakti gelmiştir.

Twitter kullanıcısı Moiarty tarafından fark edilmiş olan bir detay ile. Kapalı beta testi dosyası Hong Kong PlayStation Store üzerinden indirilebiliyor. Hem de İngilizce dil seçeneği olarak.

Ek olaraktan sizlere bir güzel daha haber verelim, oynayabilmek için hiçbir şekilde PlayStation Plus aboneliğine yani üyeliğine de gerek kalmayacak. Betayı indirdikten sonra yarın kapalı beta testinin başlaması ile doğrudan oyuna giriş yapabilirsiniz.

 





PAYLAŞ