Call of Duty Warzone’da büyük bir açık keşfedildi - Haberler - indir.com

Call of Duty Warzone’da büyük bir açık keşfedildi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-09 20:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Son zamanların en popüler oyunları arasında yer alan Call of Duty Warzone, ortaya çıkan açığı ile gündem de adından söz ettiriyor. Bu heyecan verici oyunda keşfedilen bug sayesinde oyuncular, karşılaşma başlangıcında büyük avantaj sağlıyor. Açığı kullanmayı tercih eden oyuncular battle royale modunda rakiplerine göre üstün olarak oyuna başlamış oluyor. Oyunda bulunan bu açığı binnlerce abonesi bulunan Twitch yayıncısı timthetatman ortaya çıkardı ve gündem oldu.

Call of Duty Warzone açığı şaşırttı

Son günler içerisinde popülerliğini daha da artıran oyun Call of Duty Warzone, oyuncuları şaşırtacak bir konu ile gündem oldu. Birçok kez güncelleme alan oyunda yine bir açık keşfedildi. Oyundaki bu açık, battle royal modu öncesinde ısınma yapılan bölümde gün yüzüne çıkıyor. Burada otomatik olarak verilen "loadout"silahlar, yere bırakılınca karşılaşma başladığında da bırakıldığı yerde duruyor. Yani ısınma süresinde kullanılan bu silahlar oyun içinde de kullanmak mümkün hale getiriliyor. Bu battle royale modunda da silahın yerden alındığı ya da loadout satın alındığı düşünüldüğünde, başlangıçta oyuncuların büyük avantajlar sağladığı da görülüyor. 

Yeni Call of Duty Warzone güncellemesi bekleneni verecekYeni Call of Duty Warzone güncellemesi bekleneni verecek

Call of Duty Warzone oyununda ortaya çıkan bu açığı için ısınma modunda silahları yere bıraktıktan sonra, uçaktan yere atlamak gerekiyor. Aşağıya inince de silahlar bırakıldığı yerde olduğu gibi görünüyor. timthetatman tarafından paylaşılan videoda açığın nasıl kullanıldığını da izleyebilirsiniz. Bildiğiniz üzere ısınma modunda verilen bu silahlar, oyun başlangıcında oyunculardan geri alınıyor. Bu sayede herkes tabanca ile oyuna başlamış oluyor. Açık nedeniyle birçok oyuncunun bu yöntemi kullanacağı da düşünülüyor. Bunun da oyunu oynayacak olan oyuncuların, kaçırılabileceği söyleniyor. Açık nedeniyle birçok oyuncunun bu yöntemi kullanacağı da düşünülen durumlar arasındadır. Bunun da oyunu oynayacak olan oyuncular keyfini çıkarabilirler. Bununla birlikte açığın ortaya çıkmasıyla birlikte açığın kapatılması ve güncellemenin oyunculara ulaşması bekleniyor.


Call of Duty Warzone hataları çileden çıkarıyorCall of Duty Warzone hataları çileden çıkarıyor
Call of Duty Warzone en çok öldürme rekoru kırdıCall of Duty Warzone en çok öldürme rekoru kırdı

PAYLAŞ