Call of Duty: Warzone şimdiye kadarki en büyük güncellemesini aldı - Haberler - indir.com

Call of Duty: Warzone şimdiye kadarki en büyük güncellemesini aldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-19 10:00:01
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Call of Duty: Warzone için yapılan güncelleme oldukça dikkat çekti ve oyun tarihine geçti. Zira bugüne kadarki en büyük denge güncellemesi, yeni güncelleme ile birlikte sunuldu.

Call of Duty: Warzone güncellemesi oyuna pek çok farklı yenilik ve denge getirilmesini sağladı. Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda Warzone tarihindeki en büyük denge güncellemesinin oyuna eklendiği belirtilirken sürüm notları ile birlikte oyunda meydana gelen tüm değişiklikler açık bir şekilde paylaşıldı.

Call of Duty: Warzone düşük boyutlu olacakCall of Duty: Warzone düşük boyutlu olacak

Raven Software tarafından yapılan resmi açıklamalarda, üstelik 4. sezon için özel bir tanıtım fragmanı da hazırlandı. Call of Duty: Warzone - Season 4 fragmanı ise şöyle;

Silahlarda dengeler değişiyor

Oyunda oyuncuların birbirine karşı üstünlüğü silahlarla sağlanıyor. Bu bakımdan oyunda yeni bir dengenin kurulabilmesi adına yeni güncelleme silahlar üzerinde pek çok farklı değişiklik yapılmasını sağlamış durumda. Silahlar için yapılan yeni değişikliklerde en dikkat çekenler şöyle; 

OTs 9: Submachine Gun: Tam otomatik bir SMG. Ateş ederken hedef almada kolaylık sağlayan silah yakın mesafede çok daha etkili. Daha küçük boyutuyla geri tepme kontrolü de üst düzeyde.

Mace Melee:  Acımasız yeni yakın dövüş silahı, sezonun ilerleyen dönemlerinde oyuna eklenecek. Mağaza paketi alarak ya da oyun içi meydan okumalara girerek Silah kilidi açılabilir.

Oyun içindeki diğer silahlarda ise minimum ve maksimum hasarlar belirli oranlarda değiştirildi. Bazı silahlarda bu değerler yükseltilirken, bazı silahlarda da düşürüldü. Bu nedenle oyunda herhangi bir dezavantaj yaşamak istemeyen oyuncuların mutlaka kullandığı silahları kontrol ederek herhangi bir güncelleme alıp almadığını öğrenmeli. Oyuncuların favori olan pek çok silahında değişiklik yapılmasını sağlayan yeni güncelleme, oyuncuları alternatif silah ve modellere yöneltecek.

Call of Duty: Warzone güncellemesinde başka neler var?

Call of Duty: Warzone için yapılan güncellemelerde silah değişikliklerin dışında Payload adı verilen yeni bir mod, çok oyunculu haritalar ve farklı modlar bulunuyor. Üstelik 4. sezon başlangıcına özel sınırlı süreli bir etkinlik olarak Blueprint Blitz de duyuruldu. Oyuna giriş yapacak oyuncular, yeni etkinliklere ve meydan okumalara hemen katılma şansına sahip.



PAYLAŞ