Call of Duty Warzone oyun bitiren hata ile çalkalanıyor - Haberler - indir.com

Call of Duty Warzone oyun bitiren hata ile çalkalanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-08 08:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Sosyal Medya

Call of Duty Warzone oyunları oyunu tamamen bozup lobideki bütün kullanıcıların bağlantısını kesen, sunucuyu çökerten bir bug keşfedildi. Bu hata son derece sinir bozucu bir oyun hatası. Hatta hatayı tetikleyen oyuncunun bile kurtulamayacağı türden denilebilir.

Call of Duty Warzone geçici olarak araçları kaldırdı

Oyunu oynayan oyuncular tarafından keşfedilen bu hata, o an lobide bulunan bütün oyuncular hatanın tetiklenmesinden 30 saniye kadar sonra sunucudan düşmesine sebep oluyor. Oyun içinde bulunan herhangi bir kara aracı ile ortaya çıkabilen bu hata bütün lobinin oyun deneyimini bitirebilen bir hata. Infinity Ward sunuculardaki bu anormalliğin farkına vardığı anda duruma ani bir şekilde müdahale ederek geçici bir süre için araçları oyundan kaldırdı. Yani an itibari ile Call of Duty Warzone araçları kullanılabilir değil.

Instagram hikayeleri doğrudan Facebook üzerinden görüntülenebilecekInstagram hikayeleri doğrudan Facebook üzerinden görüntülenebilecek

herhangi bir araç ile haritanın belirli bir noktasında geriye doğru ilerlerken haritadan bir saniyeliğine çıkan oyuncu, geri sayımın durmasına sebep oluyor. Bu esnada yalnızca geri sayım durmuyor, lobide bulunan bütün oyuncuların sunucu ile bağlantıları kopuyor. Birkaç başarısız yeniden bağlanma denemesinin ardından hataya sebep olan oyuncu ve lobideki herkes kendisini ana menüye atlamış şekilde buluyor.

Infinity Ward bu hatayı tespit ettiği andan itibaren hızlı bir şekilde davranarak oyunda bulunan bütün araçları oyundan kaldırdı. Paylaşılan bir Twitter gönderisi ile duruma da açıklık getirdi. Onlar sorunu bulup çözüme kavuşturana kadar oyun içerisinde araçlar yer almayacak. 

A playlist update is rolling out now across all platforms! This update temporarily removes all vehicles from #Warzone. — Infinity Ward (@InfinityWard) September 6, 2020

Call of Duty Black Ops Cold War'un duyurulmasının hemen ardından Warzone'un da popülerliği fazlası ile yükseldi. Activision'un yeni haber platformu olarak gördüğü Warzone artık Call of Duty oyuncularının ve Activision basınının ana karargahı oldu denilebilir. Black Ops - Cold War'u da Warzone temaslarıyla tanıtan Activision bu stratejisiyle devam edecek gibi görünüyor. Bu arada, Call of Duty Black Ops Cold War, 13 Kasım 2020 tarihinde raflarda yerini alıyor.



PAYLAŞ