Call of Duty: Warzone için

Call of Duty: Warzone için "Solo Mod" özelliği yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-18 15:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Oyun dünyasının başarılı şirketlerinden Activision stüdyosu tarafından geliştirilen battle royal oyunu Call of Duty: Warzone nihayet solo moduna kavuşarak oyunculara farklı bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Bu özellik ile beraber oyuncular artık Verdansk haritasındaki 149 kişiye karşı tek başlarına savaşarak kendilerini kanıtlamaya çalışacaklar. Call of Duty: Warzone oyunu oyunculara sunulduğu günden beri sadece 3 kişilik takımlarla oynayabiliyorlardı. Bu heyecan verici oyuna nihayet solo modu geldi ve artık oyuncular 150 kişilik battel royal oyununda yeteneklerini tek başına sergileyecek ve rakiplerini yok edene kadar mücadelenin içinde yer alabilirler. 

Activision yeni modu, "Solo modu, gerçek bir paralı asker olarak Verdansk'ta mücadele etmek isteyen oyuncular için bir seçenek. Sadece yalnız kurtların oynaması gerekiyor. Solo oyunlar, yüksek zorluk isteyen oyuncular için mükemmel bir deneyim. Ya hep, ya hiç." şeklinde duyurdu.

GeForce oyuncuları “Call of Duty: Warzone” için oyuna hazır!GeForce oyuncuları “Call of Duty: Warzone” için oyuna hazır!

Call of Duty: Warzone yeni oyun modu sundu

Call of Duty: Warzone oyuna dahil edilmesi beklenen solo modunu tercih ettiğinizde, uçaktan tek başınıza atlıyorsunuz ve ölmeniz halinde sadece bir kere hayatta kalma hakkınız olacak. Eğer düşerseniz, Call of Duty: Warzone'un kafes maçı Gulag'da kendinizi kurtarabilirsiniz. Fakat şunu bilmelisiniz ki, Gulag'da rakibinize karşı başarısız olursanız, sizi kurtaracak bir takım arkadaşınız olmadığı için oyun son buluyor. 

Call of Duty: Warzone oyunu battle royal türüne getirdiği farklı mekaniklerle oyuncuların beğenisini kazandı. Bununla beraber Call of Duty: Warzone oyunu, hem tasarımı hem de oyunculara sunduğu eşsiz oyun özellikleriyle milyonlarca kişi tarafından oynanıyor. Solo modlar, tüm battle royal türünde olan oyunlarında iyi bir harita farkındalığı gerektiriyor ve bu nedenle oyuncular, Call of Duty: Warzone dünyasında Recon Drone ve Heartbeat Monitor gibi bilgi teknolojilerine daha fazla yatırım yaparak oyun alanını olduğundan daha donanımlı hale getirmeye çalışacaklar. Call of Duty: Warzone oyununa dahil edilen solo modu, oyunculara ganimet toplama konusunda çeşitli esneklikler sunuyor olasa da bu oyun modu beraberinde çeşitli riskleri de getiriyor. Oyuna başladığınızda şunu unutmamalısınız ki oyunda bir kere ölürseniz tekrar oyuna dönmek için sadece son bir hakkınız olacak. Oyunda kendinizi en iyi şekilde korumalı ve hayatta kalmak için stratejilerinizi geliştirmelisiniz. 

 


Call of Duty: Warzone, 24 saat içinde 6 milyon oyuncuya ulaştı!Call of Duty: Warzone, 24 saat içinde 6 milyon oyuncuya ulaştı!
Call of Duty: Warzone' 4 günde 15 milyon oyuncuyu geçti!Call of Duty: Warzone' 4 günde 15 milyon oyuncuyu geçti!

PAYLAŞ