Call of Duty: Warzone için iki kişilik Duos Modu yayımlandı - Haberler - indir.com

Call of Duty: Warzone için iki kişilik Duos Modu yayımlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-01 12:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Çıkış yaptığı günden beri oyunculardan büyük bir ilgi gören Call of Duty: Warzone, sonunda çok beklenen moda desteğine kavuştu. Call of Duty: Warzone için ‘Duos’ modu yayımlandı. Oyun mağazalarının en çok indirilen battle royale oyunlarından biri olan Call of Duty: Warzone, milyonlarca oyuncuya ev sahipliği yapıyor.

Call of Duty: Modern Warfare dünyasında kıyasıya mücadelenin yaşandığı bir platform olarak dikkatleri üzerine çeken Warzon oyun modunda uzun zamandır beklenen bir yenilik vardı. Takımlı olarak oynanabilen Call of Duty: Warzone, ne yazık ki ikili takımı desteklemiyordu. Oyuncuların bu konudaki şikayet ve taleplerini göz önünde bulunduran şirket ise Call of Duty: Warzone için Duos’ modunu yayımladı.

Call of Duty: Warzone' 4 günde 15 milyon oyuncuyu geçti!Call of Duty: Warzone' 4 günde 15 milyon oyuncuyu geçti!

Oyuncular tarafından oldukça uzun bir süredir beklenen Duos modu, geçtiğimiz gün yayımlanan “laylist” güncellemesiyle birlikte tüm platformlarda kullanıma sunuldu. Bugüne dek tek kişili oyun modu olan Solos, üç kişili Trios ve dört kişili Quads oyun modlarına sahip Warzone, artık iki kişilik ekiplerle de oynanabiliyor.

Call of Duty: Warzone, 24 saat içinde 6 milyon oyuncuya ulaştı!

Call of Duty: Warzone’a eklenen Duos modu sayesinde artık iki kişilik ekipler oluşturabilirsiniz. Oyunun diğer modlarında olduğu gibi Duos modunda da karşınıza çıkacak olan düşmanlar takımınızdaki oyuncu sayısıyla eşit ekiplerden oluşacak.

Ancak playlist güncellemesiyle birlikte oyunun kazandığı tek özellik Duos moduda değil. Konuyla ilgili blog sayfasında bir açıklama yapan Activision, Duos modunda savaşacak oyuncular için birkaç önemli taktik paylaştı. Şirket yayımladığı yazıda, ilk taktik olarak iki kişinin her zaman bir kişiden iyi olduğunu söyledi. Ekiplerin  ekipmanlarını birbiriyle uyuşturmasının  önemli olduğunun altını çizen Activison, iki kişilik bir takımı öldürmek için önce takımdan birini düşürmenin işleri kolaylaştıracağını belirterek oyunculara takımlarının her zaman zayıf halkaları kadar güçlü olduğunu hatırlattı.


Call of Duty: Warzone için Call of Duty: Warzone için "Solo Mod" özelliği yayınlandı!
Call of Duty: Warzone, 3'lü takımı geri getiriyorCall of Duty: Warzone, 3'lü takımı geri getiriyor

PAYLAŞ