Call of Duty Warzone hataları çileden çıkarıyor - Haberler - indir.com

Call of Duty Warzone hataları çileden çıkarıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-07 20:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Oyunseverler, oynadıkları oyunlarda çeşitli hatalar yaşandığı anda oyunlardan soğuyabiliyor. Daha önce herhangi bir hileye göz ardı etmeyeceğini belirten Activision, oyun içi hatalar konusunda sıkıntı çekmeye başladı. Zira Call of Duty Warzone hataları gündemde.

Call of Duty Warzone hataları oyuncuları soğutuyor

PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında oynanmak üzere kullanıcıların beğenisine sunulan keskin nişancı oyunu Call of Duty: Warzone, 10 Mart 2020 tarihinde kullanıcıların beğenisine sunuldu. Çıktığı günden bu yana gündemden düşmeyen bu yapım, son derece ilginç hatalar ile karşı karşıya kalıyor. Activision ile Infinity Ward ikilisinin devreye girmesiyle beraber bu hata, oynanışı tamamen etkiliyor. Battle Royale yapısına sahip olan yeni helikopterler geçici bir süreliğine ortadan kaldırıldı. 

Call of Duty: Warzone, 24 saat içinde 6 milyon oyuncuya ulaştı!Call of Duty: Warzone, 24 saat içinde 6 milyon oyuncuya ulaştı!

Sadece bir kaç gün önce tespit edilen bu hata, bir asker grubunun bir helikopter sayesinde yerin altından saldırı yapmasına izin veriyor. Yerin üstünde yer alan kişiler, herhangi bir helikoptere karşı hamle yapamıyorlar. Activision, bu nedenden dolayı helikopter oyunundan, tekrar geri getirmek üzere, sildi. Kendisinden kaçılması pek de mümkün olmayan bu saldırı türü, oyuncuların hemen olmasına neden olabiliyor. Haritanın alt kısmını kullanarak yapılan bu saldırılara ne yazık ki ilk kez şahit olunmuyor. İçerisinde uzman oyuncuların yer aldığı bu şekilde bir helikopter, hızlı olması nedeniyle bir karşılaşma alt üst edilebilir. Bu hataya maruz kalan birçok kişi, oyunu o an kapattığını ifade etti. Call of Duty: Warzone oyununun bu şekilde bir hata ile oyuncuları olumsuz etkiliyor olsa da bu sorunun çözülmesi bekleniyor. 

 


Call of Duty: Warzone' 4 günde 15 milyon oyuncuyu geçti!Call of Duty: Warzone' 4 günde 15 milyon oyuncuyu geçti!
Call of Duty: Warzone için Call of Duty: Warzone için "Solo Mod" özelliği yayınlandı!
Call of Duty: Warzone, 3'lü takımı geri getiriyorCall of Duty: Warzone, 3'lü takımı geri getiriyor

PAYLAŞ