Call of Duty: Warzone' 4 günde 15 milyon oyuncuyu geçti! - Haberler - indir.com

Call of Duty: Warzone' 4 günde 15 milyon oyuncuyu geçti!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-16 12:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Sosyal Medya

Popüler oyun şirketi Activision tarafından yapılan açıklamaya göre yeni Call of Duty: Warzone oyununun 15 milyon oyuncu sayısına kısa bir sürede eriştiği açıklandı. Bir Battle Royale modu olarak piyasaya giren oyun birkaç günlük bir sürede bir hayli iyi oyuncu sayısına erişti. Call of Duty: Warzone oyuncular tarafından uzun bir süredir bekleniyor. Battle Royale piyasasının yeni oyuncusu olacak oyun çıkışı ile beraber oyuncu sayısı hedeflerini geride bırakmaya başladı. Başlangıç olarak oyunun piyasaya oldukça iyi ve sağlam bir giriş yaptığını söyleyebiliriz. Son dönemin popüler yapımları olan Battle Royale oyun modu Call of Duty: Warzone tarafında piyasadaki yerini aldı. Oynaması ücretsiz olan bu oyun bu sayede kısa sürede oyuncuların dikkatini çekmeyi de başarıyor.

4 Günde 15 Milyon oyuncu

 

Ücretsiz Call of Duty Battle Royale geliyor!Ücretsiz Call of Duty Battle Royale geliyor!

We crossed 15 million players earlier today, thank you #Warzone fans. #FreeCallofDuty pic.twitter.com/6Xw7MyFk2C — Call of Duty (@CallofDuty) March 14, 2020

 

Call of Duty: Warzone, beta süreçlerini aştı ve oyunun resmi çıkışı 10 Mart olarak gerçekleşmişti. Daha sonra geçen dört gün gibi bir sürede ise 15 milyonluk bir oyuncu kitlesine erişti. Bu başarı oyun şirketinin resmi Twitter hesabından paylaşılırken, oyun yayınlandıktan sonraki 24 saat içinde ise 6 milyon indirmeye erişti. Infinity Ward, şuan için oyundaki bölüm başına düşen oyuncu saysının 200’e kadar çıkmasını hedefliyor. Oyuna yenilikçi ekipler ve yeni modların eklenmesi için ise çalışmalar devam ediyor.

Call of Duty: Warzone oyununu oynamak için ana oyuna sahip olmak gerekmiyor. Öyle ki internet sitesi üzerinden bu mod ayrı bir şekilde indirilip oynanabilir durumda. Vedansk adlı haritaya sahip olan bu oyunun Call of Duty’nin sevilen harita kısımlarını bu moda aktardığını görüyoruz.


GeForce oyuncuları “Call of Duty: Warzone” için oyuna hazır!GeForce oyuncuları “Call of Duty: Warzone” için oyuna hazır!
Call of Duty: Warzone, 24 saat içinde 6 milyon oyuncuya ulaştı!Call of Duty: Warzone, 24 saat içinde 6 milyon oyuncuya ulaştı!

PAYLAŞ