Call of Duty: Warzone, 3'lü takımı geri getiriyor - Haberler - indir.com

Call of Duty: Warzone, 3'lü takımı geri getiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-14 12:16:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Call of Duty: Warzone dünyasında çeşitli değişiklikler yapıldı. Oyunda üçlü kadro sistemi yer alıyordu. Üçlü kadro seçeneğinin kaldırıp yerine sadece dörtlü kadro sisteminin getirildiği Call of Duty: Warzone, kısa süre sonra dörtlü sistemden vazgeçerek tekrar üçlü kadro oyununa geri döndü Bildiğiniz üzere son zamanların en heyecan verici oyunlarından biri Call of Duty: Warzone. Oyunda bir arena içerisinde rakiplerinizi alt ederek kendinizi hayatta tutmaya çalışacaksınız. Üçlü kadro seçeneği oyunun üçüncü sezonun yamasıyla beraber salı gecesi oyundan çıktı. Bunun yerine dört kişilik kadro ile dahil olabileceğiniz yeni takım seçeneği eklendi. Oyuna dahil olan birçok oyuncu dört kişilik oyun seçeneğinin tadını çıkarıyor gibi gözükse de, oyunun lansmanından bu yana sahip olunan geleneksel üç kişilik kadroları geri isteyen çok sayı da oyuncu vardır. 

GeForce oyuncuları “Call of Duty: Warzone” için oyuna hazır!GeForce oyuncuları “Call of Duty: Warzone” için oyuna hazır!

Call of Duty: Warzone'un yaratıcısı Infinitiy Ward, bu şikayetlerden dolayı üçlü kadro seçeneğini oyuna geri getirdiğini belirten bir tweetle birkaç günlük ısrarından vazgeçtiğini açıkladı. Call of Duty: Warzone'a üç kişilik takım seçeneği tekrar oyuncuların beğenisine sunulacak ve isteyenler üç kişilik seçeneği isteyenler ise dört kişilik takımları kurarak oyunda ilerleyebilecekler. Tüm bu bilgilere ek olarak Call of Duty: Warzone aynı zamanda lansmanından yaklaşık bir ay sonra 50 milyon indirme sayısını yakaladıklarını gösteren bir görsel paylaştı ve onlara teşekkürlerini sundu. Call of Duty: Warzone ayrıca lansmanından yaklaşık bir ay geçtikten sonra 50 milyon indirilmeyi yakaladıklarını belirten bir görsel paylaştı ve onlara teşekkür etti. Oyun, lansmandan sonraki 4 gün içerisinde 15 milyon, 10 gün içerisinde ise 30 milyon indirilme sayılarını yakalamıştı. Sunduğu içeriklerle her geçen gün daha fazla oyuncunun beğenisini kazanan Call of Duty: Warzone oyununda seçtiğiniz oyun ile arena içerisinde eşsiz bir deneyim yaşamanın heyecanını yaşayacaksınız. Call of Duty: Warzone ile aksiyonun her hali ile karşılaşabilirsiniz. 


Call of Duty: Warzone, 24 saat içinde 6 milyon oyuncuya ulaştı!Call of Duty: Warzone, 24 saat içinde 6 milyon oyuncuya ulaştı!
Call of Duty: Warzone' 4 günde 15 milyon oyuncuyu geçti!Call of Duty: Warzone' 4 günde 15 milyon oyuncuyu geçti!
Call of Duty: Warzone için Call of Duty: Warzone için "Solo Mod" özelliği yayınlandı!

PAYLAŞ