Call of Duty: Warzone 200 oyunculu mod geliyor - Haberler - indir.com

Call of Duty: Warzone 200 oyunculu mod geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-30 14:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz mart ayı içerisinde piyasaya sürülen ve milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Call of Dut: Warzone'a 4. Sezon Güncellemesi ile 200 Oyunculu Mod Eklenecek. 150 kişilik savaş arenasına 50 oyuncunun daha dahil edileceği bu modda, 50 farklı dörtlü grup hayatta kalmak için mücadele edecek.

Günümüzün en çok tercih edilen ve popüler hale gelen hayatta kalma oyunlarında en üst sıralarda yer alan Call of Duty: Warzone, uzun süren 3. sezonda sona doğru yaklaşıyor. Nisan ayı içerisinde duyurulan son sezon, gelecek günlerde yerini 4. sezona bırakacak. Büyük bir güncelleme ile oyuna dahil edilecek olan yeni sezon, birçok yeniliği de beraberinde getirecek.

Steam'de indirime giren sistem gereksinimi düşük en iyi 11 oyunSteam'de indirime giren sistem gereksinimi düşük en iyi 11 oyun

Yeniliklerden bir tanesi, tam 50 farklı dörtlü grubun bir arenada kozlarını paylaşacağı bir mod olacak. Toplamda 200 oyuncunun yer alacağı yeni hayatta kalma modu, normalde 150 oyuncuya kadar desteklenen savaş arenasına 50 adet yeni operatör daha ekleyecek. Yeni oyun modu; yeni silahlaryeni haritayeni operatör ve çok daha fazlasıyla birlikte 4. sezonda oynanabilir olacak.

Call of Duty: Warzone’un yeni sezonu hakkında bilinen diğer detaylar

30 Haziran (Bugün) tarihinde Türkiye saati ile 09.00'da oyuna dahil edilmesi beklenen yeni güncelleme, Modern Warfare'in tam sürümüne sahip olan oyuncular için 22 ile 36 GB arasında bir boyuta sahip olacak ve konsol oyuncularının 3.5 GB'lık ikincil bir indirme yapması gerekecek.

Yeni güncelleme ile gelecek bir diğer yenilik de Juggernaut Royale modu yer alacak. Mücadele başladığı zaman haritaya üç Juggernaut paketinin atılacağı bu modda Juggernaut ekipmanlarını kuşanmış bir oyuncu öldürülse, Gulag'a gönderilecek ve haritaya yeni bir Juggernaut paketi düşecek.

Call of Duty: Warzone'un 4. sezonu; yeni silahlar, yeni harita, yeni operatör ve sınırlı süreli yeni modlarla birlikte önümüzdeki günlerde oynanabilir olacak. 



PAYLAŞ