'Call of Duty: Warzon 10 günde 30 milyon oyuncuyu aştı - Haberler - indir.com

'Call of Duty: Warzon 10 günde 30 milyon oyuncuyu aştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-23 12:31:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Tasarımı, teması ve oynanış şekli ile oyuncuların gözde oyunlarından biri olarak karşımıza çıkan Call of Duty: Warzone, her geçen gün daha fazla oyuncu tarafından oynanıyor. Sunulduğu ilk gün 6 milyon, ilk dört gün içerisinde ise 15 milyon kullanıcı sayısına ulaşan Call of Duty: Warzone, on günün sonunda 30 milyon kullanıcı sayısına ulaşmış durumdadır. Oyuncular,  Call of Duty: Warzone dünyasında vakit geçirmeyi sevmiş olacak ki oyun her geçen gün daha fazla oyuncu tarafından oynanıyor. Activision'un battle royale türündeki bu heyecan verici oyununun sunulmasının sadece 10 gün geçti fakat Call of Duty: Warzone, bu kısa süre zarfından sonra oldukça fazla oyuncu tarafından oynanıyor. Call of Duty oyununun resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan görselle şu ana kadar 30 milyondan fazla oyuncu tarafından oyunun indirildiğini belirterek teşekkürlerini sundu.  

GeForce oyuncuları “Call of Duty: Warzone” için oyuna hazır!GeForce oyuncuları “Call of Duty: Warzone” için oyuna hazır!

Kısa süre içerisinde büyük ilgi gören Call of Duty: Warzone, yayınlandığı ilk gün 6 milyon kişi tarafından indirilerek oynanmaya başladı ve böylelikle oyun sektöre son derece hızlı bir şekilde giriş yapmış oldu. Söz konusu bu oyun ilk dört günde 15 milyon oyuncu rakamına ulaşarak yükselişe devam etmişti. Call of Duty: Warzone, battle royal türünde üretilen oldukça iddialı bir oyun olup diğer oyunlar ile rekabet ediyor olmasına rağmen oyunun bu kadar fazla ve hızlı bir şekilde başarıya ulaşması oyunun ücretsiz olarak sunulmasının yanı sıra aynı zamanda corona virüs salgını sebebiyle çoğu insanın evde vakit geçiriyor olması da yer alıyor. Oyunun esas başarısı gelecek günlerde belli olacak gibi gözüyor. Geliştirici şirket oyunun bu denli başarı elde etmesinden dolayı oldukça memnun gözüküyor. Oyunu oynayan oyuncu sayısı da her geçen gün artmaya devam ediyor. Eşsiz bir aksiyon deneyimi yaşamak için tek yapmanız gereken bu sıkıcı günlerde  Call of Duty: Warzone oyununa başlamak olabilir. 

 


Call of Duty: Warzone, 24 saat içinde 6 milyon oyuncuya ulaştı!Call of Duty: Warzone, 24 saat içinde 6 milyon oyuncuya ulaştı!
Call of Duty: Warzone' 4 günde 15 milyon oyuncuyu geçti!Call of Duty: Warzone' 4 günde 15 milyon oyuncuyu geçti!
Call of Duty: Warzone için Call of Duty: Warzone için "Solo Mod" özelliği yayınlandı!

PAYLAŞ