Call of Duty: Vanguard Resmen Duyuruldu! - Haberler - indir.com

Call of Duty: Vanguard Resmen Duyuruldu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-18 16:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Uzun zamandan beri konuşulan ve gündemde yer alan Call of Duty: Vanguard resmen açıklandı. Oyun 19 Ağustos'ta tanıtılacak.

Geçtiğimiz haftalar boyunca hakkında pek çok farklı iddia ve söylentiler çıkan Call of Duty: Vanguard şirket tarafından resmi olarak duyuruldu. Özellikle son gelen bilgilerde oyunun Ağustos ayı içerisinde piyasaya sunulacağı ve oyuncular ile buluşacağı belirtilmişti. Yapılan resmi açıklamalarda bu iddialar doğrulanırken,19 Ağustos Perşembe günü Türkiye saati ile 20.30’da oyunu tanıtılacağı belirtildi. 

Call of Duty: Vanguard İçin İlk Detaylar Neler?

Call of Duty: Vanguard oyunu için gelen ilk bilgilere göre oyun İkinci Dünya Savaşı döneminde geçecek. 19 Ağustos'ta yapılacak tanıtım ile birlikte oyuna dair tüm detaylarını öğrenilmesi beklenirken tanıtım sonrasında test süreçleri ve oyunun ne zaman piyasaya sürüleceği gibi tüm detaylar aktarılacak.

Şirket tarafından yapılan açıklamalara göre oyun Call of Duty: Warzone içindeki bir etkinlikte açıklanacak. Bu nedenle de bir önceki oyundan bir bağlantı kurularak hikayenin yeni oyuna aktarılması bekleniyor.

Call of Duty: Vanguard için paylaşılan fragman ise şöyle;

Fragman sonrasında fragmana dair pek çok farklı fikir de gündeme getirildi. Bazı hayranlar, teaser'da görülen kadının, 309 onaylanmış ölümle tanınan ünlü bir Rus keskin nişancı olan Lyudmila Pavlichenko olduğunu öne sürdü. 

Yeni Cod Oyunu Tepki Görebilir Mi?

Activision’ın tüm dünyayı etkileyen taciz olayları ile gündeme gelmesi, şu anda oyun için en büyük risklerden birisi. Dava süreci tamamlanmadığı gibi şirket pek çok oyuncu tarafından eleştiriliyor ve pek çok oyuncu, oyunlara giriş yapmayı reddediyor. Böylesine bir dönemde firma tarafından yeni bir oyunun tanıtılacak olması, tepkilerin daha da yüksek sesle dile getirilmesine neden olabilir.

Activision tarafından tanıtılacak yeni oyun; PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S desteğine sahip olacak. Call of Duty: Vanguard, Call of Duty: Advanced Warfare ve Call of Duty: WWII'de olduğu gibi Sledgehammer Games tarafından geliştiriliyor. Oyunun geliştirilme aşamasında ve oyun özelliklerinde herhangi bir sorun beklenmese de dava süreci, kritik bir durum yaratıyor.





PAYLAŞ