Call Of Duty: Vanguard oyuncuları hilecilerden şikayetçi! - Haberler - indir.com

Call Of Duty: Vanguard oyuncuları hilecilerden şikayetçi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-24 10:00:17
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Call of Duty: Vanguard oyuncuları sorun yaşıyor. Beta aşamasındaki oyuna maalesef ki şimdiden hileciler dahil olmuş durumdadır. 

Call of Duty: Vanguard için geri sayım devam ediyor. Her yıl yeni bir yapım sunan Activision Blizzard, oyuncuları yine heyecanlandırmayı başardı. Sledgehammer Games tarafından geliştirilen bu heyecan verici oyun, birkaç sorun ile gündemde yer alıyor. Beta süreci, çapraz platform denemeleri esansında uzatılan bir yapım, daha da büyük bir sorun ile karşı karşıya kaldı. Konuyla ilgili elde edilen bilgilere bakıldığında hileciler, oyunun sunulmasını beklememiş gözüküyor. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar, durumun ciddi olduğunu gösterirken, stüdyoların bir sonraki hamlesi de merak uyandırıyor. 

Call of Duty: Vanguard Resmen Duyuruldu!Call of Duty: Vanguard Resmen Duyuruldu!

Call of Duty: Vanguard oyuncularının başı hileciler ile dertte

Twitter platformu üzerinden aktarılan videolar can sıkıcı olurken, pek çok oyuncu durumun bir an önce çözülmesini istiyor. Videolardaki hileciler, nişan almak adına bot kullanırken, görünmez olabildikleri de duvarın arkasında neler olduğunu net bir şekilde görürken hamlesini planlayabiliyor. Oyuncuları rahat bir şekilde takip eden bu kişiler, silahlarını da otomatik olarak rakiplerine kilitleyebilirler. 

Sledgehammer Games ve Activision Blizzard’ın konu ile ilgili olarak yapacağı hamleler de merak ediliyor. İki stüdyo da olaylar ile ilgili olarak resmi bir açıklamada bulunmadı. Şu an için Ağustos 2021‘de tam 100 bin hileciyi Warzone üzerinden engelleyen Activision Blizzard, Call of Duty: Vanguar'ı da kurtarmak adına bu isim kalıcı bir şekilde yasaklandı. Fakat bu gelişmeler de hilecileri durdurmaya yeterli olmadı. 

Call of Duty: Vanguard çıkış tarihi

Serinin yakında sunulacak olan oyunu Vanguard, yine klasik olan bir tarih olarak Kasım ayının ilk haftası oyuncuların beğenisine sunulacak. Diğer oyunlar gibi tek kişilik hikaye modu da olan bu yapım, farklı bir konuyu değerlendirecek. Alternatif olarak senaryolar üzerinden gidecek olan Call of Duty: Vanguard, 1945′te ölen Hitler'in ardından, veliahtın kim olacağı sorusuna yanıt bulmaya odaklanacak. Oyun ile ilgili olarak bir de fragman yayınlanan hikaye modunun yanı sıra, çok oyunculu modlarda oyunda yer alacak. Artık oyuncularına kavuşmayı bekleyen bu heyecan verici oyun, çıkış tarihine kadar hazır olacak gibi gözüküyor. Özellikle de uzatılan beta süreci kafalarda soru işareti olmasına sebep olurken, herhangi bir erteleme işleminin gerçekleşmeyeceğini de bildiriyor. 


Call of Duty: Vanguard bu haftasonu ücretsizCall of Duty: Vanguard bu haftasonu ücretsiz
Call Of Duty: Vanguard hakkında bilmeniz gereken 5 detayCall Of Duty: Vanguard hakkında bilmeniz gereken 5 detay

PAYLAŞ