Call of Duty Serverler Müjde! Modern Warfare 4 Geliyor - Haberler - indir.com

Call of Duty Serverler Müjde! Modern Warfare 4 Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-10 11:32:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Call of Duty hayranlarının heyecanla beklediği Call of Duty Modern Warfare 4 ile ilgili oldukça dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Oyuncular Call of Duty dünyasında çok daha mücadele dolu an yaşayarak aksiyonun her anını hissedecekler. Geçtiğimiz aylardan bu yana yeni Call of Duty oyunu hakkında yeni bir gelişme gündeme geliyor  Bu sayede Call of Duty hayranları çıkan haberler ile daha da heyecanlanıyorlar. Şimdi ise, Call of Duty oyununun geliştirici ekibinde yer alan Robert Bowling, yeni oyun Call of Duty Modern Warfare 4 oyununu işaret eden bir tweet atarak oyuncuları bir kez daha heyecanlandırmayı başardı. 

Birbirinden farklı serileri ile dünden bugüne halen oynanmaya devam eden Call of Duty oyunu serinin yeni oyunu Call of Duty Modern Warfare 4 ile oyuncuları bir kez heyecanlandıracak. Bowling, resmi Twitter hesabı üzerinden CoD Modern Warfare 2'nin herkes tarafından en sevilen karakterinden biri olan Ghost'un ölüm sahnesini paylaştı. Atılan bu Tweet yakın zamanda gelmesi beklenen Call of Duty Modern Warfare 4 oyununun oyunculara kavuşma vaktinin çok az kaldığını gösteriyor.

Call of Duty, son 10 yılın en çok satan konsol oyunu olduCall of Duty, son 10 yılın en çok satan konsol oyunu oldu

Bowling attığı ilk tweet ile 10.08.2013 tarihinde gerçekleşen Operation Kingfish'e atıfta bulunmuştu. Söz konusu yeni paylaşımda ise 10.08.2019 tarihine atıfta bulunduğunu görüyoruz. Konu ile alakalı yayınlanan rapordan elde edilen bilgilere göre tweette bahsi geçen tarihin Call of Duty Modern Warfare 4 oyununun çıkış tarihi olarak gösterildiği düşünülüyor. Bu tarihe baktığımız taktirde çok kısa bir süre sonra Call of Duty Modern Warfare 4 heyecanını yaşayacağız. 

Call of Duty Modern Warfare 4'e çok az kaldı

Yapılan paylaşımın hemen ardından Bowling, serinin en sevilen karakterlerinden biri olarak bildiğimiz Ghos'un ölüm sahnesini bir kez daha oyunculara hatırlattı. Resmi Twitter hesabı üzerinden attığı videoda Call of Duty Modern Warfare 2'den Captan Price adlı karakterin "Tarih galip olanlar tarafından yazılır. Tarih bir sürü yalanlarla doludur. O yaşarsa ve biz ölürsek, onun gerçeği yazılı hale gelirse, bu bizi kaybettirir.” konuşmasına yer veren Robert Bowling, bu tweet ile aslında Modern Warfare 4'e atıfta bulunduğunu görüyoruz. Elde edilen bilgilere baktığımız taktirde çok yakında  Call of Duty'in yepyeni oyunu ile heyecan verici bir aksiyonun peşinden gideceğiz. 

Oyunun yaş gruplarına göre sınıflandırılması adına sorumlu olan kurum PEGI, geçtiğimiz aylar içerisinde resmi wep sitesi üzerinden, Modern Warfare 2 Remastered‘in derecelendirme sistemini yayınlamıştı. Fakat söz konusu haberin hızlı bir şekilde yayılması ile beraber oyunun derecelendirme bilgisi siteden kaldırıldı. Bowling tarafından yapılan bugünkü tweet paylaşımını değerlendirdiğimiz taktirde CoD, Modern Warfare 4 eşliğinde aynı zamanda Modern Warfare 2 Remastered'in de oyunculara sunulacağını düşünebiliriz. Bu zamana kadar gelmiş gelmiş en popüler oyunlardan biri olan Call of Duty, her geçen gün farklı serileri ile oyuncuları kendisine bağlamayı başarıyor. Yakın zamanda gelecek olan Call of Duty'nin yeni oyunu da en az bir öncekiler kadar heyecan verici olacak. 


Call Of Duty Mobile Sonunda DuyurulduCall Of Duty Mobile Sonunda Duyuruldu
Call of Duty Mobile Ön Kayıt Süreci Başladı!Call of Duty Mobile Ön Kayıt Süreci Başladı!

PAYLAŞ