Call of Duty ramazan ayına özel yeni içeriklerini yayınladı - Haberler - indir.com

Call of Duty ramazan ayına özel yeni içeriklerini yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-07 20:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Son dönemlerin en popüler mobil battle royale oyunlarından olan Call of Duty: Mobile 3. Sezon ve Ramazan Ayı etkinlikleriyle oyunseverlere yeni deneyimler sunacak.
Oyunun hikayesi özel çizgi roman serilerinde devam ediyor. Önceki sezonlarda Alcatraz hapishanesinde esir tutulan Hidora Kai, dünyadaki bütün elektronik cihazları devre dışı bırakmak için Alcatraz’dan kaçmayı başarmıştı. Ama arkasında bıraktığı laptop bir diğer suç örgütüyle olan bağlantısının ortaya çıkmasına neden olmuştu. General Shepherd ve Yüzbaşı Price ise diğer suç örgütü lideri Menendez’i sorguya çekmiş ve Menendez sonunda Hidora Kai’nin Japonya’da saklandığını itiraf etmişti. Yeni sezonda ise Hidora Kai’nin peşinden oyuncuları Japonya’ya sürüklüyor.

2 yeni harita

Yeni sezonla birlikte Oasis ve Coastal isimli iki yeni çok oyunculu harita geliyor. Bu haritalardan biri büyük, diğeri küçük Oasis çölün ortasında orta doğu temasını ve zenginliği yansıtan bir tatil köyü haritası. Coastal ise ufak çaplı ancak iç ve dış mekanların fazla olduğu bir sahil kasabası haritası olarak karşımıza çıkıyor.

Call of Duty: Warzone düşük boyutlu olacakCall of Duty: Warzone düşük boyutlu olacak

Pek çok yenilik geldi

Yeni sezonda  2 yeni karakter daha oyuna dahil oluyor. Ekipman tarafında ise silahlar ve karakterler Japon tarzıyla kuşanırken birçok silah tılsımı, özel görünüm, çıkartma, oyuncu kartı ve zafer efekti, iki özel silah olan Yokai görünümlü PP19 Bizon ve Scorching Sun görünümlü QXR de oyuna eklendi.

Call of Duty serisinin tüm bilgileri

Sezona özel etkinlikler

Bu sezona özel temalı etkinlik, oyuncuların tamamen bilek ve kontrol yeteneklerini konuşturması için zorlu bir mücadeleye dayanacak. Kılıçlar ve Taşlar modunda oyuncular sadece el bombalarını ve yakın dövüş silahlarını kullanabilecekler. Oyuncular düşmanları yere serdikçe giderek artan hareket hızı kazanacaklar ve maç içerisinde düşecek olan “Gölge Kılıcı” özel yeteneği ile rakiplerine karşı üstünlük kazanmaya çalışacaklar.

Gece modu V2.0

PC sürümünden sonra Mobile versiyona da gelen çok oyunculu Gece Modu, kısa süreliğine özel bir mücadele sunacak. Oyuncular sınırlı pili olan gece görüş gözlükleri mümkün olduğu kadar çok düşmanı yere sermeye çalışacaklar. Gece görüş gözlüklerinin pili bittiğinde ise dolması için karanlıkta saklanmak zorunda kalacaklar.

Yeni büyük silahlar

Yeni sezonda gelen operatör yeteneği “Overclock” sayesinde silah özelliğinin yeniden dolum süresi çok kısaldı. Bu sayede artık oyuncular ağır topları savaş meydanında daha etkili kullanabilecekler. Ayrıca “Renetti” isimli özel atış moduna sahip tabanca da hızlı oyuncular için etkili bir deneyim sunacak.

BR sınıfı yer bulucu

Bu ayın başında başlayacak bir etkinlikle birlikte oyuna BR moduna yeni bir sınıf ekleniyor. Yer Bulucu isimli yeni sınıf takımları hava saldırılarına karşı uyaracak.

Savaşçının Yolu etkinliği

29 Nisan’da başlayan ve 15 gün sürecek özel etkinlikte takımlar, BR haritasında belirlenen ve her 24 saatte bir değişen alan üzerinde hakimiyet kurmaya çalışacaklar. En çok puan toplayan takım bölgenin hakimiyetini alacak. Ve ayrıca hakimiyeti ele geçiren takım Man-O-War ve Coalition gibi özel silahların ender ve epik görünümlü versiyonlarına da sahip olacak.

Ramazan ayı etkinlikleri

Geçen seneki gibi CoD:Mobile Ramazan dönemini özel içerikler ve sürprizler ile kutluyor. Bu sene özel mor tonları ve altın renkleri ile süslenmiş “Kandil Feneri” paketi mağazaya gelmiş bulunuyor. Paket, Phantom karakteri için özel görünümle beraber uçuş kıyafeti, sırt çantası, paraşüt ve özel profil kartını içeriyor. 

Bunun yanı sıra bu aya özel olarak düzenlenen 4 gün sürecek etkinlikte CoD:Mobile Mithrain ve Sizophren’i konuk ediyor. 4 gün boyunca devam edecek turnuvalarda en yüksek puanları alan takımlar Mithrain ve Sizophren’le takım olma şansını yakalayacak.


Nvidia DLSS ile Call of Duty %70 performans artışı sunuyorNvidia DLSS ile Call of Duty %70 performans artışı sunuyor

PAYLAŞ