Call of Duty: Modern Warfare'e yeni Gunfight modları eklenecek - Haberler - indir.com

Call of Duty: Modern Warfare'e yeni Gunfight modları eklenecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-02 18:00:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Yaklaşık olarak 5 ay önce Call of Duty: Modern Warfare oyununa gelen Gunfight modu, oyuncular tarafından heyecanla karşılanmıştı ve çok sevilmişti. Oyunun tasarım yöneticilerinden Joe Cecot, bugün Call of Duty: Modern Warfare'e yeni Gunfight modları ekleneceğini doğruladı.

1 Ağustos'ta yapılan bir canlı yayın esnasında  Call of Duty: Modern Warfareoyununa gelen Gunfight modunu tanıtan Infinity Ward, oyunun bahsedilen modu üzerinde gerçekleştirilecek olan bazı değişiklikler üzerinde çalışıyor. Klasik nişancı modundaki oyunların çoklu modlarına benzese de Call of Duty: Modern Warfare'deki Gunfight modu, önemli gelişmeler ve iyileştirmelerle birlikte geliyor.

Call of Duty: Modern Warfare'da PlayStation 5'in çıkış tarihini açık ettiCall of Duty: Modern Warfare'da PlayStation 5'in çıkış tarihini açık etti

Oyuncular ve oyun toplulukları arasında çokça tercih edilerek oldukça popüler hale gelen Gunfight modu, Infinity Ward'un yeni kozu olacak gibi duruyor. Çünkü şirket bu modu daha da genişletmeyi planlıyor. Daha öncede hakkında yenileneceğine dair söylentiler çıkan modun, Call of Duty: Modern Warfare'in tasarım ekibinin yöneticilerinden Joe Cecot tarafından doğrulandı.

Joe Cecot: 'Gunfight modu, 3v3 seçeneğine kavuşacak'

Call of Duty Modern Warfare Gunfight

1v1 savaş moduna ek olarak 3v3 karşılaşmalarının geleceğini doğrulayan Cecot, oyunun geleceği hakkında başka bir bilgi vermedi. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde 4v4 karşılaşmalar birtakım iddialar gün yüzüne çıkmıştı. Fakat bu noktada hâlihazırda kullanılan haritaların 8 kişi için küçük olduğu konusunda fikir birliğine varılmış ve iddialar asılsız olarak nitelendirilmişti.

4v4 savaş modu gelmeyecek olsa da Gunfight modu kullanıcıları oldukça heyecanlandırıyor. Ayrıca geliştirici stüdyonun daha önce açıkladığı gibi 3 Aralık'ta başlayacak olan Call of Duty: Modern Warfare Sezon 1'in bir parçası olacak olan Gunfight OSP, modun daha da gelişeceğinin sinyallerini veriyor.

Oyuncuların başlangıç esnasında ekipmansız olarak doğması ve etrafındaki mühimmatları elde ederek savaşacağı bir mod olacak olan Gunfight OSP, oyuna yepyeni bir soluk getirecek. 


Call of Duty: Modern Warfare için ücretsiz içerik müjdesiCall of Duty: Modern Warfare için ücretsiz içerik müjdesi

PAYLAŞ