Call of Duty: Modern Warfare’e yeni bir harita geldi - Haberler - indir.com

Call of Duty: Modern Warfare’e yeni bir harita geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-26 21:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Son dönemin popüler FPS oyunlarından olan Call of Duty: Modern Warfare için yenilikler gelmeye devam ediyor. Şimdi ise oyuna ikiye iki olarak savaşabileceğiniz yeni harita eklendi. Baazar adlı bu harita oyunda bulunan birçok haritadan daha küçük yapıda bulunuyor. Call of Duty: Modern Warfare oyununun geçtiğimiz günlerde 2.sezonu yayınlandı. Popüler FPS oyunu son güncellemesiyle beraber ise yeni bir haritaya kavuştu. Oyuncuların ikiye iki olarak savaş yapabilecekleri Baazar haritası, tecrübeli oyuncular için eğlenceli bir savaş deneyimi sunmayı hedefliyor. Normal şartlarda ise 2.sezonun ilk gününde bu haritanın oynanabilmesi planlanıyordu. Ancak yaşanan bazı aksaklıklardan ötürü bu durum gerçekleşmedi.

Call of Duty: Modern Warfare için yeni harita geldi

Call of Duty: Modern Warfare'e iki klasik Harita gelecekCall of Duty: Modern Warfare'e iki klasik Harita gelecek

Oyuna eklenen bu yeni savaş arenası, Activision tarafından belirtilene göre Urzikstan topraklarında yer alacak. Oyunda yer alan mevcut haritalardan daha küçük yapıda olan Bazaar, bu noktada oyun becerilerini geliştirmek isteyen oyuncular için oldukça iyi bir yakın mücadele olanağı sunmuş oluyor. Diğer yandan gelen yeni Gunfight modu haritası, tekrar canlanma aktif olmuyor ve oyuncular 2’ye 2’lik savaşlar gerçekleştiriyorlar. Oyunculardan 6 galibiyete ulaşan ilk takım maçı kazanıyor.

Yeni Bazaar haritasının yanı sıra Call of Duty: Modern Warfare oyuncularını bekleyen yeni etkinlikler de bulunuyor. 28 Şubat tarihinden itibaren aktif olacak olan etkinlikte bütün hafta boyunca iki hat XP elde edilebilecek. Double XP etkinliği Battle Pass ilerlemesine dahil olmayacağı da belirtiliyor.


Call of Duty Battle Royale modu ne zaman geliyor?Call of Duty Battle Royale modu ne zaman geliyor?
Kısa süreliğine Call of Duty: Mobile oyun modu geri geliyorKısa süreliğine Call of Duty: Mobile oyun modu geri geliyor

PAYLAŞ