Call of Duty: Modern Warfare'e iki klasik Harita gelecek - Haberler - indir.com

Call of Duty: Modern Warfare'e iki klasik Harita gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-18 23:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

En popüler FPS oyunları arasında yer alan Call of Duty: Modern Warfare için 2.sezonla beraber birçok yeni içerik sunulmaya devam ediliyor. Ortaya çıkan bir yeni sızıntıya göre ise Call of Duty 4: Modern Warfare oyununda yer alan iki klasik harita serinin son oyununa dahil edilmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Call of Duty: Modern Warfare oyununda Sezon 2 başladı. Sezonun başlaması ile beraber yeni içerikler oyuna gelmeye devam ediyor. Oyuncular için yeni gelecek içerikler ise nostalji içerikli olacak. Modern Warfare’in ikinci sezondaki içeriklerini ve yaptıklarını incelemelerinin ardından Call of Duty 4: Modern Warfare’den iki klasik haritanın oyuna dahil olacağı ortaya çıktı.

Call of Duty: Modern Warfare için iki klasik harita geliyor

Call of Duty: Mobile 3. sezon güncellemesiyle gelen yeniliklerCall of Duty: Mobile 3. sezon güncellemesiyle gelen yenilikler

Reddit kullanıcısı evilonyx tarafından Call of Duty 4: Modern Warfare’in ikonik ve sevilen haritaları olan Broadcast ve Killhouse’un oyuna geleceğini paylaştı. Killhouse, Shipment ile aynı boyutta olan küçük bir harita sadece CoD 4’te değil, diğer yandan CoD: Mobile ve CoD Online’da da geri getirilmişti. Harita, boyutunun küçük olmasından ötürü hızlı ve daha ölümcül maçlara ev sahipliği yapabiliyor. Ayrıca Broadcast, Killhouse’a göre çok daha büyük bir yapıda geliyor ve uzun menzilli savaşların yanı sıra düşmanla yakın temasta olunabilecek dar alanlar da sunuyor.

Haritaların henüz ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor. Fakat söylentiler doğru ise ve haritalar oyuna dahil edilecekse çok yakın bir zamanda oyuna eklenmesi bekleniyor. Call of Duty: Modern Warfare sezon 2 ile beraber sadece harita değil çok daha fazlası önümüzdeki hafta battle royale moduna da gelmesi bekleniyor. Sezon 2 güncellemesi sonrasında oyundan gelen bazı fragman ve oyun için menü görüntülerine göre yeni oyun modunun da gelmesi bekleniyor.

 


Call of Duty: Modern Warfare güncellemesi yayınladıCall of Duty: Modern Warfare güncellemesi yayınladı
Call of Duty: Modern Warfare 2. sezon yenilikleriCall of Duty: Modern Warfare 2. sezon yenilikleri

PAYLAŞ