Call of Duty: Modern Warfare'da PlayStation 5'in çıkış tarihini açık etti - Haberler - indir.com

Call of Duty: Modern Warfare'da PlayStation 5'in çıkış tarihini açık etti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-05 18:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Henüz kısa süre önce oyun piyasasına giriş yapan popüler oyun Call of Duty: Modern Warfare’in içerisinde yeni keşifler yapılmaya devam ediliyor. Şimdi ise bir YouTuber tarafından Call of Duty oyununda yer alan bir sürpriz yumurta ortaya çıkartıldı. Bu sürpriz yumurta ise yaklaşan Playstation 5 konsolu hakkında bazı ipuçları veriyor. Oyun severlerin bir süredir beklediği oyun Call of Duty: Modern Warfare, kısa süre önce piyasaya giriş yaptı ve şu sıralarda oyun popüler bir şekilde oynanmaya devam ediyor. Oyundaki sürpriz yumurtalar ise yeni yeni ortaya çıkmaya başlıyor.

Call of Duty’de PS5 Sürprizi Ortaya Çıktı

Call of Duty Mobile'dan PUBG Mobile’a ilk golCall of Duty Mobile'dan PUBG Mobile’a ilk gol

“ItsKapow” adlı bir YouTuber tarafından keşfedilen bu sürpriz yumurta, Call of Duty: Modern Warfare’in Tavorsk Distict adlı haritasında ortaya çıkıyor. Bu yumurtada “Actibase” adlı bir konsol yer alıyor. Bu kapsamda konsol özellikleri bile açık olarak gözükürken, Actibase adlı bu konsola daha sonra detayları gözüküyor. Detaylara göre konsolun üç yıl garantisinin olduğunu ve 120 GB depolama alanına sahip olduğu gözüküyor. Ancak asıl önemli nokta ise çıkış tarihi noktasında oluyor. Actibase’in piyasaya çıkış tarihinin bu noktada 25.11.2020 olarak gösteriliyor. Bu tarihin ise PlayStation 5’in piyasaya sürüleceği tahmin olarak gözüküyor.

Playstation 5 hakkında Sony cephesinden henüz net bir tarih verilmiş değil. Ancak yeni oyun konsolunun 2020 yılının sonunda piyasaya girmesi bekleniyor. Öyle ki söz konusu sürpriz yumurtanın Playstation 5 çıkış tarihini gösterdiği düşünülüyor.


Call of Duty: Modern Warfare Killstreak ödülleri ile şaşırttıCall of Duty: Modern Warfare Killstreak ödülleri ile şaşırttı
Call of Duty: Modern Warfare rekorları ile 2019'a damga vurmaya devam ediyorCall of Duty: Modern Warfare rekorları ile 2019'a damga vurmaya devam ediyor

PAYLAŞ