Call of Duty: Modern Warfare'a yeni güncelleme - Haberler - indir.com

Call of Duty: Modern Warfare'a yeni güncelleme

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-13 20:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Popüler batte royal oyunu Call of Duty: Modern Warfare'a 1.28 kodlu yeni bir güncelleme sunuldu. Oyuna gelen bu güncelleme, özellikle de PC kullanıcılarını memnun edecek gibi gözüküyor. Bunun temel nedeni ise bu güncellemeyle beraber oyunların modların kaldırabilecek olmasıdır. Oyuncular bu sayede, Call of Duty: Modern Warfare'ın kapladığı alanı küçültebilecekler. Video oyun sektörünün başarılı isimlerinden Activision'ın son Call of Duty oyunu Modern Warfare, kısa bir süre sonra yeni bir güncelleme ile yenilenecek. 1.28 kod adıyla gelen bu güncelleme, oyunu PC üzerinden oynamayı tercih eden oyuncuların en sevdikleri güncelleme olacak gibi gözüküyor. Bunun nedeni ise oyuncuların, 1.28 güncelleme ile Call of Duty: Modern Warfare'ın boyutunu küçültebilecek olmalarıdır.

Call of Duty: Modern Warfare oyununun en büyük sorunu, hiç şüphesiz depolama birimlerinde kapladığı alandır. Oyunun boyutu, çıkış sırasında 175 GB olarak açıklandı. Bu süreç içerisinde sunulan bu güncellemeler, Call of Duty: Modern Warfare'ı 250 GB kapasiteli bir SSD'ye sığmayacak hale getirdi. Söz konusu bu durum, 1.28 kodlu güncelleme ile ortadan kalkacak gibi gözüküyor. Oyuncular, yeni güncellemeyle beraber sadece oynamak istedikleri modları saklayıp, diğer modları ise bilgisayardan kaldırabilecekler. 

Call of Duty: Modern Warfare’e yeni bir harita geldiCall of Duty: Modern Warfare’e yeni bir harita geldi

Yapılan bu güncelleme ile ilgili yapılan açıklamalar, Call of Duty: Modern Warfare'ın Ürün Direktörü Paul Haile'den geldi. Fakat PC oyuncularının en çok sevecekleri bu güncellemenin detayları henüz bilinen bir durum değildir. Yani siz konusu bu güncelleme sadece mod kaldırmaya mı odaklı yoksa oyuna çeşitli yenilikler de mi getirecek, şu an için netleşmiş durumda değil. Konu hakkında Haile tarafından yapılan açıklamalara göre PC sahipleri, bu güncellemeyi uzun bir süre beklemek zorunda kalmayacaklar. Çünkü Haile, güncellemenin bir ili gün içerisinde Call of Duty: Modern Warfare sahiplerine ulaştırılacağını söylüyor. Bakalım 1.28 kodlu güncelleme, oyunun boyutunun ne denli küçültülebilmesini sağlayacak.


Call of Duty: Modern Warfare Battle Royale Modu için geri sayım başladı!Call of Duty: Modern Warfare Battle Royale Modu için geri sayım başladı!
Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered yayınlandı!Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered yayınlandı!
Call of Duty: Modern Warfare 5. Sezon ile oyun boyutu küçülüyorCall of Duty: Modern Warfare 5. Sezon ile oyun boyutu küçülüyor

PAYLAŞ