Call of Duty Modern Warfare Warzone'un haritası sızdırıldı! - Haberler - indir.com

Call of Duty Modern Warfare Warzone'un haritası sızdırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-06 22:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Activison Blizzard’ın Call of Duty Moden Warfre oyunu için Warzona isimli bir Battle Royal modu üzerine çalıştığı iddiaları bir süredir gündemden düşmüyordu. Uzun bir süredir merakla beklenen konuyla ilgili ilk gelişme yaşadın. Merakla beklenen Call of Duty Modern Warfare Warzone Battle Royal haritası ilk kez görüntülendi.

İlk kez Şubat ayında konuşmaya başladığımız Warzone haritasının Ryan B. tarafından Batte Royal moduna ait olduğu söylenmişti. Bu gelişmenin ardından oyunun gerçekten yeni bir modla tutkunlarının karşısına çıkıp çıkmayacağı büyük bir merak konusu oldu. Tüm bu evrede oyunun yapımcısı Activison Blizzard sessizliğini korudu. Twitter’den gelen sızıntılar doğrultusunda Call of Duty Modern Warfare Warzone Battle Royal haritasının 10 Mart 2020 tarihinde oyunseverlere sunulacağı söyleniyordu.

Call of Duty: Modern Warfare’e yeni bir harita geldiCall of Duty: Modern Warfare’e yeni bir harita geldi

Activison Blizzard yeni bir Call of Duty oyunu sunabilir!

Call of Duty: Modern Warfare 2. sezon yenilikleri

Bu tarih yaklaşırken yeni bir sızıntı da isabetli tahminleriyle tanınan Okami13 isimli Twitter kullanıcısından geldi. Okami13’ün yapmış olduğu paylaşıma göe oyunun yeni modu dört kişilik takımlar halinde oynanabilecek.

Warzone’nun merak edilen haritasının Call of Duty Modern Warfare serisinin popüler haritalarının birleşmesi sonucu oluşacağını belirten Okami13, aynı zamanda bu yeni modun “Call of Duty Warzone” adıyla ayrı bir oyun olarak da  sunulacağını iddia ediyor.

Şimdiden birçok Call od Duty tutkunu tarafından merakla beklenen yeni oyun modunun ne zaman yayınlanacağına dair Activison Blizzard’dan henüz bir açıklama gelmiş olmasa da yeni haritanın daha öncede paylaşıldığı gibi 10 Mart 2020 tarihinde yayınlanması bekleniyor.


Call of Duty: Modern Warfare Battle Royale Modu için geri sayım başladı!Call of Duty: Modern Warfare Battle Royale Modu için geri sayım başladı!
Call of Duty Mobile’ın 4. sezonundaki önemli yeniliklerCall of Duty Mobile’ın 4. sezonundaki önemli yenilikler

PAYLAŞ