Call of Duty: Modern Warfare, kar topu savaşı geldi - Haberler - indir.com

Call of Duty: Modern Warfare, kar topu savaşı geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-26 13:59:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Yılbaşının yaklaşması ile beraber çeşitli oyunlarda oyun için etkinlik ile beraber kar temaları görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise sevilen FPS oyunlarından birisi olan Call of Duty: Modern Warfare için oyuncular kısa süreliğine silahları bırakıyor ve yeni güncelleme ile beraber kar savaşları başlıyor. Call of Duty: Modern Warfare oyunu yılın iddialı ve başarılı oyunlarından birisi olurken, geliştirici ekip tarafından oyun modları, haritalar ve yeni içerikler eklenerek oyunculara yenilikler sunulmaya devam ediyor. Eğlence tarafını da düşünen geliştiriciler, yeni güncelleme ile beraber Gunfight moduna yeni bir alternatif daha getiriyor. Artık oyuncular Winter Docks haritasında kar topu savaşları yapabilecekler. Tur başında oyuncular etraftan kar topu toplayacak ve bu kar topları tıpkı bıçak fırlatma etkisi yaratacak.

Call of Duty: Modern Warfare kar topu savaşları başlıyor

Call of Duty: Modern Warfare'in Battle Royale haritası keşfedildiCall of Duty: Modern Warfare'in Battle Royale haritası keşfedildi

Oldukça ölümcül olacak bu kart topu savaşı sonrasında ilk turdan sonra oyuncular silah kullanabilecek veya kar topu ile devam edebilecekler. Winter Docks haritası ortama uygu bir şekilde tasarlanırken, kardan adamlar, yılbaşı ışıkları gibi detayların harita etrafında olduğunu belirtelim. Ayrıca söz konusu bu modun Gunfight OSP’de olduğu gibi sıradan modun yerine geçmediğini belirtelim. Hala direkt bir şekilde Gunfight moduna da giriş yapabileceksiniz. Gunfight OPS’de yaşanan sorunlardan sonra geliştirici ekibin oyuncuları dinleyerek geri dönüş yaptığı görülüyor.

Bu oyun modu da kısa süreli olacak ve CoD: Modern Warfare oyuncuları Türkiye saatine göre 31 Aralık 21:00’a kadar oyun modunda kar topu savaşı gerçekleştirebilecekler.  


Call of Duty: Modern Warfare 500 milyon saat oynandı!Call of Duty: Modern Warfare 500 milyon saat oynandı!
PUBG Mobile'a, Call of Duty özelliği geliyor!PUBG Mobile'a, Call of Duty özelliği geliyor!

PAYLAŞ