Call Of Duty: Modern Warfare için ön indirme bugün başlayacak! Çıkış saati kaç? - Haberler - indir.com

Call Of Duty: Modern Warfare için ön indirme bugün başlayacak! Çıkış saati kaç?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-22 16:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Sevilen aksiyon ve FPS oyunu olan Call of Duty Modern Warfare için çıkış tarihine az bir süre kaldı. 2019’un artık son dönemine girmişken, yılın merakla beklenen oyunu olan Call of Duty: MOder Warfare için çok az bir süre kaldı. Oyuncularla buluşmak için geri sayan oyunun erişilebilir olacak saatleri açıklandı. Activision tarafından yayınlanan blog yazısına göre oyunu ön sipariş kapsamında satın alan PC oyuncuları için ön indirme sürecinin 22 Ekim bugün Türkiye saati ile 20.00’da başlayacağı ifade edildi. Bu açıklama ile beraber ön siparişle oyunu satın alan oyuncular, oyunun çıkışı ile beraber hemen oynayabilmek için önden 2 gün kazanmış olacaktır. Oyun sahip olduğu  büyük boyutu ile oldukça konuşulurken, sistem gereksinimleri tarafında 175 GB’lık bir alan istemesiyle dikkat çekiyor.

Call of Duty: Modern Warfare Ön İndirme Saati Belli Oldu

Call of Duty: Modern Warfare için istenen 175 GB’lık alanın sebebi belli olduCall of Duty: Modern Warfare için istenen 175 GB’lık alanın sebebi belli oldu

Oyunun çıkışı ile beraber 100 GB’a yakın bir indirme boyutunun olması bekleniyor. Oyunu PC oyuncuları 24 Ekim gecesi Türkiye saati ile 04.00’dan itibaren oynayabilecekler. Konsol sahipleri için ise saatlerin farklılık gösterebileceği belirtiliyor. Konsol arayüzünden ise oyunun indirilebilir saatini takip edebilecekler. Gelecek olan bu yeni oyunda loot box sistemi yer almayacak. Bu sayede oyun içinde satın alınabilen veya kazanılabilen oyun kutuları bulunmayacak.

Ancak şirket bunun yerine Battle Pass adlı sistemi oyuna dahil ediyor. Bu sistem oyunculara belli sezonlar için farklı içerikler sunuyor. Savaş bileti satın alan oyuncular için içerikleri açabilmeleri farklı görevleri yapmaktan geçiyor olacak. Yenilenmiş grafikleri ve üst seviye oyun deneyimi ile oyunculara yepyeni bir deneyim sunmayı hedefleyen Call of Duty: Modern Warfare, ön siparişle satın alanlar için bugün 20:00’dan itibaren indirilebilir ve oynanabilir olacak.


Call of Duty: Mobile hileleriyle gündemdeCall of Duty: Mobile hileleriyle gündemde
Call of Duty: Mobile oyuncularının istediği özellik için açıklama yaptıCall of Duty: Mobile oyuncularının istediği özellik için açıklama yaptı

PAYLAŞ