Call of Duty: Modern Warfare için istenen 175 GB’lık alanın sebebi belli oldu - Haberler - indir.com

Call of Duty: Modern Warfare için istenen 175 GB’lık alanın sebebi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-12 14:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz günlerde aktardığımız haber ile beraber sizlere yeni Call of Duty: Modern Warfare oyununun sistem gereksinimlerini aktarmıştık. Sistem gereksinimleri, her güncel oyunda olduğu gibi üst seviye donanım parçaları istiyordu. Ancak bu oyunun istemiş olduğu tam 175 GB’lık depolama alanı ise dikkatleri çekmişti. Şimdi ise söz konusu bu kadar büyük bir depolama alanının sebebi belli oldu. Oyuncular tarafından merakla beklenen oyun Call of Duty: Modern Warfare, 25 Ekim tarihinde resmi olarak çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun sistem gereksinimleri dikkatleri çekerken bilgisayar tarafında talep edilen 175 GB’lık alan ise daha önce 150 GB alan isteyen Red Dead Redemption 2’nin önüne geçmişti.

Call of Duty: Modern Warfare 175 GB Depolama Sebebi Belli Oldu

Call of Duty: Mobile ilk gün kaç milyon indirildi?Call of Duty: Mobile ilk gün kaç milyon indirildi?

Bir bilgisayar oyunu için devasa bir kaplama alanı olan 175 GB’ın neden istendiği ise belli oldu. Yayınlanan yeni bir açıklama ile beraber Activision tarafından kısmi bir açıklama yapılmış oldu. Yapılan resmi açıklamada: “Oyunculara önerdiğimiz 175 GB’lık alan bilgisayarınızda çıkış sonrası içerikleri indirmek için de bulunması gereken alanı karşılıyor. Çıkışta oyunun indirme boyutu daha küçük olacak.” Sözleri dile getirildi. Buna göre oyunun çıkışı ile beraber gerekli olan depolama alanının daha küçük olacağı belirtiliyor. Oyun PS4, Xbox ve PC için ön siparişte bulunmaya devam ederken PS4 için 469 TL, Xbox için 472 TL ve PC oyuncuları için ise 60 Euro fiyat etiketine sahip durumda.

Minimum Gereksinimler

  • DirectX 12 uyumlu sistem gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 7 64-Bit (SP1) veya Windows 10 64-Bit (1709 veya üstü)
  • İşlemci: Intel Core i3 4340 veya AMD FX 6300
  • RAM: 8 GB
  • GPU: NVIDIA GeForce GTX 670 2 GB / GTX 1650 4 GB veya AMD Radeon HD 7950
  • HDD: 175 GB
  • Ağ: Genişbant internet bağlantısı
  • Ses Kartı: DirectX uyumlu



Call of Duty: Mobile ilk haftasında indirme rekor kırdı ve tarihe geçtiCall of Duty: Mobile ilk haftasında indirme rekor kırdı ve tarihe geçti
Call of Duty: Modern Warfare sistem gereksinimleriCall of Duty: Modern Warfare sistem gereksinimleri

PAYLAŞ