Call of Duty: Modern Warfare güncellemesi yayınladı - Haberler - indir.com

Call of Duty: Modern Warfare güncellemesi yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-30 16:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Popülerliğinden hiç bir şey kaybetmeyen birinci şahıs keskin nişancı oyunu Call of Duty: Modern Warfare'ın yeni güncellemesi yayınlandı. Yapılan yeni güncelleme ile beraber söz konusu oyuna çok oyunculu modlar eklendi ve silahlarda da önemli düzeyde dengeli değişiklikler yapıldı. Call of Duty: Modern Warfare oyununun bu yeni güncellemesi ile beraber oyuncular için bir takım yenilikler sunuldu. Yapılan yeni güncelleme ile beraber yeni modlar ve ve silah dengelemeleri oyuna dahil edildi. Bunun yanı sıra aynı zamanda bazı hata düzeltmeleri de oyuna eklendi. Söz konusu değişikliklerin büyük çoğunluğu Call of Duty: Modern Warfare'ın çok oyunculu modları üzerinde yapıldı. 

Yeniliklerden biri iki farklı modun birleşimi olan Deathmatch Domination oyunda yerini aldı. Geliştirici ve yayıncı Activision, yeni mod ile beraber rakip oyuncuları avlayıp, diğer yandan ise görevleri gerçekleştirerek bu görevler sonunda ödüller kazanacağınız bir karışım olduğunu söylemek mümkün. Call of Duty: Modern Warfar oyununa dahil edilen bir diğer mod ise, Gunfight Custom oldu. Bu mod ile beraber ise 2V2 Gunfight modu ile aynı fakat artık tur başında oyun tarafından verilen silahları kullanmak yerine kendi belirlediğiniz ekipmanlar ile savaşacak, yine rakiplerinizi alt etmeye çalışacak ve oyunu kazanmak adına taktiklerinizi geliştireceksiniz. 

Call of Duty: Modern Warfare'e yeni Gunfight modları eklenecekCall of Duty: Modern Warfare'e yeni Gunfight modları eklenecek

Call of Duty: Modern Warfare'ın silahları güncellemeyle dengelendi

Call of Duty: Modern Warfare oyununa gelen yeni güncelleme ile beraber çok oyunculu haritalarda da bir takım değişiklikler yapıldı. Kış temalı olan Winter Docks haritası oyun listesi üzerinden kaldırıldı. Bunun ardından ise Capture the Flag modu, hızlı oyun filtresine eklendi. Son olarak ise Shipment 24/7 modu geri döndü ve Shoot the Ship'in yerini aldı.

Silah dengelemelerine değinecek olursak, oyunun en çok tercih edilen iki silahı olan hafif makineli tüfek MP5 ve taarruz tüfeği M4 nerf'lendi. MP5'in kafadan vuruş çarpanı düşürüldü. Yani bu silah ile beraber yapılan vuruşlar eskisi kadar ölümcül olmayacak. Bunun beraber silahın menzili de azaltıldı. MP5 gibi aynı zamanda MP4'ün de kafadan vuruş gücü önemli ölçüde azaltıldı. Diğer yandan ise MP13 adlı silahın menzili artırıldı ve hatta küçük oranda kafadan vuruş hasarı da yükseltildi. Yeni modlar ve silah dengelemelerinin yanı sıra bazı oyun içi hatalar da düzeltildi. Call of Duty: Modern Warfare oyununda Sezon 1, gelecek bir hafta içerisinde sona erecek ve geliştirici Infinity Ward şu an için Sezon 2 için hazırlıklar içerisinde.

Söz konusu Sezon 2'nin başlangıç tarihi henüz belli olmasa bile muhtemelen Sezon 1'in hemen ardından başlayacak bu süreç. Call of Duty: Modern Warfare, geçmişten bugüne milyonlarca oyuncu tarafından tercih ediliyor. Oyuna getirilen bu güncelleme ile beraber oyuncular için birbirinden farklı yenilikler oyuna dahil edildi. Bu değişiklikler ile beraber oyuncuların oyun performansları olduğundan daha iyi duruma getirildi. Call of Duty: Modern Warfare ile eşsiz bir keskin nişancı deneyimi yaşamaya hazır olun. 


Call of Duty: Modern Warfare'in Battle Royale haritası keşfedildiCall of Duty: Modern Warfare'in Battle Royale haritası keşfedildi
Call of Duty: Modern Warfare 500 milyon saat oynandı!Call of Duty: Modern Warfare 500 milyon saat oynandı!
Call of Duty: Modern Warfare, kar topu savaşı geldiCall of Duty: Modern Warfare, kar topu savaşı geldi

PAYLAŞ