Call of Duty: Modern Warfare Battle Royale Modu için geri sayım başladı! - Haberler - indir.com

Call of Duty: Modern Warfare Battle Royale Modu için geri sayım başladı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-28 09:47:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Call of Duty: Modern Warfare'a gelmesi heyecanla beklenen Battle Royale oyun modu hakkında ortaya çıkan yeni bir ipucu, yeni oyun modunun çıkış tarihine işaret etti. Buna göre "Warzone" isimli mod, 3 Mart günü çıkış yapacak. 

Son birkaç aydır çıkan haberlere göre Call of Duty: Modern Warfare’e günümüzün en popüler oyun türü olan Battle Royale oyun modu geliyor. 

Call of Duty: Modern Warfare’e yeni bir harita geldiCall of Duty: Modern Warfare’e yeni bir harita geldi

Yeni mod hakkında ileri sürülen birçok görüşün ortak bir paydada buluştuğu bir nokta varsa o da modun ismi. İleri sürülen bu görüşlere göre Call of Duty: Modern Warfare'e eklenecek yeni Battle Royale modunun ismi 'Warzone' olacak. Fakat bugüne kadar Warzone hakkında Infinity Ward tarafından paylaşılan en ufak bir ipucu bile olmadı.

Yeni bir ipucuna göre Warzone oyun modu önümüzdeki günlerde çıkış yapacak

call of duty modern warfare battle royale

Infinity Ward tarafından yayınlanan bir ipucu olmamış olsa da oyuncular Call of Duty: Modern Warfare oynarken birçok ipucunu yakalamayı başardılar. Bugün bulunan son ipucu ise en çok merak edilen şeyi yani yeni oyun modunun çıkış tarihinin cevabını veriyor. 

Oyun içine gelen güncelleme ile birlikte eklenen yeni "Bazaar" isimle haritada oynayan oyuncular, Warzone’un çıkış tarihine işaret ettiğini söyledikleri bir ipucuyla karşılaştılar. Bu ipucuna göre Modern Warfare’e gelecek merakla beklenen oyun modu Warzone, 3 Mart 2020 tarihinde çıkış yapacak.

call of duty modern warfare battle royale

Oyuncuların bu şekilde bir öngörüde bulunmasını sağlayan o ipucu, vermiş olduğumuz görselde görünen ipucunun kendisiydi. Görselde de göründüğü üzere oyuna yeni gelen "Bazaar" haritasının bir noktasında içi boş bir haritayla birlikte altında '03/03' şeklinde bir tarih belirtilmiş durumda.

Oyuncular tarafından bulunan bu yeni ipucunun ne denli tutarlı olduğunu henüz bilmesek dahi geçmiş zamanlarda da benzer tarihi belirten iddia ortaya atılmıştı. Video Games Chronicle’ın yaptığı haberde oyuna eklenecek yeni Battle Royale modunun çıkış tarihinin mart ayı olacağı iddia edilmişti.


Yeni oyuncu telefonu Black Shark 3, AnTuTu testinde rekor kırdı!Yeni oyuncu telefonu Black Shark 3, AnTuTu testinde rekor kırdı!

PAYLAŞ