Call of Duty: Modern Warfare 5. Sezon ile oyun boyutu küçülüyor - Haberler - indir.com

Call of Duty: Modern Warfare 5. Sezon ile oyun boyutu küçülüyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-04 21:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Günümüz oyunlarının en popüler FPS oyunlarından birisi olan Call of Duty: Modern Warfare'in 5. sezonu bu hafta içinde oyuncular ile buluşacak. Peki, yeni sezon oyun ne gibi yenilikler gelecek?

Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone'un yeni sezonları bu hafta oyuncular ile buluşturulacak. Yeni sezon, hem standart çoklu oyuncu moduna hem de battle royale modunda birçok değişiklik getirecek.

Epic Games, GTA 5 satışlarını artırdıEpic Games, GTA 5 satışlarını artırdı

Ayrıca yeni sezon Call of Duty oyuncularının oyun ile ilgili olarak yaşadıkları en büyük sorun devasa dosya boyutuna müdahale edecek. Peki  Call of Duty: Modern Warfare'in yeni sezon güncellemesiyle ilgili bilinenler neler bu yazımızda paylaşıyoruz.

Call of Duty: Modern Warfare 5. sezon çıkış tarihi

Call of Duty: Modern Warfare'in 5. sezonu, 5 Ağustos 2020 tarihinde oyuncularla buluşturulacak. Yeni sezon güncellemesi Türkiye saati ile 11.30 civarında oyunculara gönderilecek. Ayrıca ön yükleme yaparak güncelleme yayınlandıktan sonra da oynamaya başlayabilirsiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 5. sezon güncelleme boyutu

Oyunun 5. sezonu da devasa boyutlarda gelen güncellemelerden birisi olarak kullanıcılar ile buluşacak. Dosyanın boyutunu PS 4 üzerinde 36 GB olacak. Ayrıca oyuncuların indirme işlemini başlatabilmesi için yaklaşık olarak 90 GB gibi bir boş alana ihtiyaçları olacak. Fakat siz de Modern Warfare oyuncusuysanız ve konsolunuzda boş alan yoksa, yer açmak isteyebilirsiniz. Çünkü bu güncelleme ile oyunun toplam boyutu düşecek.

Şu an için güncellemeden sonra oyunun toplam boyutunun ne olacağı ve ne kadar düşeceği bilinmiyor. Stüdyonun Üretim Yöneticisi Paul Haile, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Modern Warfare ve Warzone'un toplam boyutunu azaltmak için çalışmak bizim önceliğimiz

Call of Duty: Modern Warfare'e 5. sezonda neler eklenecek?

Birçok Modern Warfare oyuncusunun tahmin edeceği gibi yeni sezon ile birlikte oyuna yeni haritalar, silahlar, Operatörler ve Operatör kostümleri dahil edilecek. Bunlara ek olarak çeşitli oynanış sorunları ile birlikte birçok hata da giderilecek. 5. sezonun oyuna ekleyeceği en büyük şey ise yeni Shadow Company grubu olacak. Yani sürekli aynı şeyi denemekten sıkılan Modern Warfare oyuncuları, yeni bir grup deneyebilecek.



PAYLAŞ