Call of Duty Modern Warfare 3. sezon tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Call of Duty Modern Warfare 3. sezon tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-07 16:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Sosyal Medya

Battle Royale pazarına PUBG ve Fornite gibi isimlerden çok sonrasında girmesine rağmen iyi bir başarı ivmesi yakalayan Call of Duty Modern Warfare için Activision, yeni içerikler üretmeye ve sunmaya devam ediyor. Son olarak Warzone oyun modu ile bir hayli popüler kitleye erişerek Battle Royale pazarına giren bu yapım için merakla beklenen 3.sezon tarihi açıklandı. Son dönemin gündem oyunlarından birisi olan Call of Duty, yapımcı şirketi Activision tarafından oyuncularını sevindirecek haberler paylaşılmaya başlandı. Öyle ki geçtiğimiz günlerde Modern Warfare 2 Remastered’in piyasaya süren şirket Modern Warfare’in çoklu oyuncu modunun ise bu hafta sonuna özel ücretsiz hale getirildiğini duyurmuştu. Şimdi ise Call of Duty Moder Warfare, 3.Sezon için resmi açıklama şirketten geldi.

Call of Duty Modern Warfare için 3.sezon duyuruldu

 

Call of Duty: Warzone için Call of Duty: Warzone için "Solo Mod" özelliği yayınlandı!

Breaking: Season 3 begins April 8 in Modern Warfare and Warzone https://t.co/xkoinX9PTk pic.twitter.com/l5Es6gLjVi — Call of Duty News (@charlieINTEL) April 3, 2020

 

Yeni sezon 8 Nisan Çarşamba gününden itibaren başlayacak. Call of Duty: Modern Warfare’in Reddit sayfasında Senescallo adlı kullanıcı tarafından yapılan paylaşıma göre oyuna muhtemel olarak dahil olacak yeni haritalar, silahlar ve operatörler paylaşılıyor. Yeni gelecek olan birçok silah modu hakkında da bilgi verirken, bu sızıntıların ne kadar doğru olduğunu önümüzdeki günlerde göreceğiz. Diğer yandan Call of Duty oyuncularının sevdiği haritalardan olan Village ve Backlot haritalarının üçüncü sezonda geri dönmesi bekleniyor.

  • Backlot – (Call Of Duty 4: Modern Warfare )
  • Takımlar: Demon Dogs ve Jackals
  • Village – (Call Of Duty: Modern Warfare 3)
  • Takımlar: SAS ve Spetsnaz



'Call of Duty: Warzon 10 günde 30 milyon oyuncuyu aştı'Call of Duty: Warzon 10 günde 30 milyon oyuncuyu aştı
Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered yayınlandı!Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered yayınlandı!

PAYLAŞ