Call of Duty: Modern Warfare 250 GB’lık SSD’ye sığmıyor - Haberler - indir.com

Call of Duty: Modern Warfare 250 GB’lık SSD’ye sığmıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-05 17:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Aksiyonun her halini oyunculara yaşatan Call of Duty: Modern Warfare oyununda çeşitli değişiklikler yaşanıyor. Call of Duty: Modern Warfare boyut olarak büyüyerek artık kalıbına sığmıyor. Söz konusu oyun yeni güncelleme ile 250 GB‘lık SSD‘ye sığmadığı öğrenildi.

Call of Duty: Modern Warfare her geçen gün büyümeye devam ediyor

Call of Duty: Modern Warfare oyununun çıkış tarihinin ardından neredeyse bir yıl geçmesine rağmen oyun adından söz ettirmeye devam ediyor. Efsaneleşmiş bu serinin "reboot" versiyonu olarak oyunlarını karşılayan oyun, daha sonradan Warzone ile beraber piyasada önemli bir yarışmacı haline geldi. Battale royal modu ile beraber oldukça fazla kullanıcısı olan Warzone, bilindiği üzere oyunun boyutlarında da önemli bir büyümeye neden oldu. Twitter platformunda kullanıcısının yapmış olduğu paylaşıma göre oyun, an itibari ile 250 GB'lık SSD'ye sığmıyor. 

Call of Duty: Modern Warfare'e iki klasik Harita gelecekCall of Duty: Modern Warfare'e iki klasik Harita gelecek

BattleNonSense adlı bir kullanıcı konu hakkında yaptığı paylaşım ile beraber, artık oyuna gelen yeni güncellemesi yapamadığı ve 250 GB'lık SSD'de sadece bu oyun olmasına rağmen boş alan sıkıntısı yaşadığını takipçilerine duyurdu. Uygulamaya gelen her güncelleme ile beraber oldukça büyük boyutlara ulaşan ve halihazırda sistem gereksinimlerine göre 175 GB boş alan isteyen Call of Duty: Modern Warfare, görünüşe göre dur durak bilmeden büyümeye devam edecekmiş gibi gözüküyor. Oyuncuların oyun içerisinde yer alan modların ayrılmasını beklerken, yapımcı firma Activison bu konuda herhangi bir adım atmadı. Bakalım Kasım ayında piyasaya çıkacak Black Ops aynı sorunları yaşatacak mı bekleyip görmek mümkün olacak.


Call of Duty: Modern Warfare’e yeni bir harita geldiCall of Duty: Modern Warfare’e yeni bir harita geldi
Call of Duty: Modern Warfare Battle Royale Modu için geri sayım başladı!Call of Duty: Modern Warfare Battle Royale Modu için geri sayım başladı!
Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered yayınlandı!Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered yayınlandı!

PAYLAŞ