Call of Duty: Modern Warfare 2. sezon yenilikleri - Haberler - indir.com

Call of Duty: Modern Warfare 2. sezon yenilikleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-11 11:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Oyun dünyasının vazgeçilmez isimlerinden Call of Duty: Modern Warfare ile ilgili, 2. sezon için oyuncuları heyecanlandıracak bir fragman sızdırıldı. Fragmanda Ghost göründü. Call of Duty: Modern Warfare oyununun 2.sezon, 11 Şubat'ta oyuncuların beğenisine sunulacak. Oldukça heyecanla beklenen yeni sezon, sızdırılan yeni fragmanla beraber oyuna gelecek olan yeniliklerin çoğu da görüldü. Söz konusu bu fragmanda oyuna dahil olacak olan ilk dört yeni haritada görülüyor. Atlas Superstore, Bazaar, Rust ve Zhokov Boneyard adlı bu haritalarla beraber oyuncular farklı alanlarda daha net bir şekilde ilerleme kat edecekler.

Yukarıda saydığımız haritalardan ikisi 2009 yılında çıkan Modern Warfare 2'den geliyor. Zhokov Boneyard, Ground War adlı haritaların yenilenmiş hali olarak karşımıza çıkan bu haritaların yanı sıra aynı zamanda Bazaar da Gunfight haritası da oyuna dahil ediliyor. Yeni silahların da yer aldığı bu 2.sezonda oyuncuların beğenisine sunulacak olan bu yeni silahlar hakkında henüz net bilgi yoktur. Güncellemenin yayınlanmasıyla beraber yama içerisinde tüm bilgileri toplamak mümkün olacak. 

Call of Duty: Modern Warfare 2. sezonda yeniliklerle geliyor

Call of Duty: Modern Warfare oyununun 2. sezonu içerisinde Ghost'da yer alıyor. Birbirinden farklı özellikler ve yenilikler ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanan Call of Duty: Modern Warfare'ın 2. sezonu şimdiden heyecanlandırdı. Call of Duty hayranları için yayınlanan fragmanın en dikkat çeken yanı hayranların en sevdiği karakterlerin başında gelen Ghorst'un gün yüzüne çıktığı andır. Daha önceden Ghost'un Call of Duty: Modern Warfare 2. sezonunda karşımıza çıkacağı sızdırıldı. Fragmanla beraber Ghost'u aksiyonun ortasında görmek son derece heyecan verici ve keyifli anlar geçiriyor. Fragman kapsamında oyuncuların görmeyi beklediği fakat eksik kalan bir detay ise Battle Royal modu oluyor. Sadece sızdırılan fragman üzerinden yola çıkmak gerekirse, sanki Call of Duty: Modern Warfare ikinci sezonunda bu oyun modunun yer almayacağı düşünülüyor. Fakat elbette ki net bir cevap vermek için şimdilik güncellemenin yayınlanmasını beklemek durumundayız.

Birbirinden farklı yenilikler, kazançlar ve çeşitlilik ile oyuncuların karşısına çıkan Call of Duty: Modern Warfare 2.sezonu ile şimdiden oyuncuları sevindirecek gibi gözüküyor. Battle Royal oyun modu 2.sezonda gelmese bile gelecek dönemlerde oyuncular ile buluşacağı düşünülüyor. Call of Duty: Modern Warfare oyununun 2. sezon güncellemesiyle beraber yeni haritalar, gelişmiş düzeyi artırılmış silahlar ve aynı zamanda Ghost ile beraber 11 Şubat tarihinden itibaren tüm oyuncular için aktif hale getirilerek oyuncuların heyecan verici anlar yaşaması sağlanacak. Halihazırda gelişmiş düzeyde özellikler ile donatılan Call of Duty: Modern Warfare 2. sezon içerikleri oyuncuların bir önceki sezonlarda olduğu gibi eşsiz bir aksiyonun içerisinde yer almasını sağlayacak. Oyunun 2. sezonuna özel olarak hazırlanan bu yeni fragman ile beraber oyunda yapılan değişiklikler hakkında bilgi edinmek mümkündür. Call of Duty: Modern Warfare oyununun 2. sezonun gelmesiyle beraber oyunculara birçok yenilik sunulacaktır. 





PAYLAŞ