Call of Duty: Mobile'ın ilk iki ayında indirme sayısı dudak uçuklattı - Haberler - indir.com

Call of Duty: Mobile'ın ilk iki ayında indirme sayısı dudak uçuklattı

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-09 18:29:02
Editör : Numan Dargın
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz ekim ayının başında piyasaya sürülen Call of Duty: Mobile’ın 2 aylık süreçteki indirilme verileri paylaşıldı. Bu verilere göre oyun, Android ve iOS platformlarında 170 milyonun üzerinde indirilmeye ulaştı.

Mobil platformlar için yayınlanışının ardından en popüler oyunlardan biri olmayı olmayı başaran Call of Duty: Mobile’ın indirilme verileriyle ilgili yeni bilgiler paylaşıldı. Sensor Tower adlı analiz şirketinin yayınladığı raporla beraber Ekim ayında 146 milyon indirilmeye ulaşan Call of Duty, Kasım ayı ile beraber bu sayı 170 milyonun üzerine çıktı. Kullanıcıların oyuna harcadıkları para ise 87 milyon dolar (502 milyon TL) gibi dudak uçuklatan bir rakama ulaştı.

Call of Duty: Mobile oyunculuarının çok beklediği özellik geldiCall of Duty: Mobile oyunculuarının çok beklediği özellik geldi

Oyunun en çok indirilmeye ulaştığı ülke olan ABD’de kurulum sayısı 28.5 milyon, Hindistan’da ise bu sayı 17.5 milyon ve listenin üçüncü sıradaki ülke ise 12 milyon indirilmeyle Brezilya oldu. 

Bu verilere bakıldığında Android platformunun daha önde olduğu görülüyor. Google Play’de 89 milyon indirilen oyun, iOS’ta 83 milyon kez indirilme almış.


Call of Duty: Modern Warfare için ücretsiz içerik müjdesiCall of Duty: Modern Warfare için ücretsiz içerik müjdesi
Call of Duty: Modern Warfare'e yeni Gunfight modları eklenecekCall of Duty: Modern Warfare'e yeni Gunfight modları eklenecek

Call of Duty Black Ops III - Shadows of Evil Zombies Tanıtım Videosu


PAYLAŞ