Call of Duty Mobile’ın 4. sezonundaki önemli yenilikler - Haberler - indir.com

Call of Duty Mobile’ın 4. sezonundaki önemli yenilikler

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-03 16:01:01
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Çıkış yaptığı ilk günden itibaren rekorlar kıran ve kısa sürede büyük bir başarıya ulaşarak büyük bir kitleye ulaşan Call of Duty Mobile’ın 4. sezonu yayınlandı. Her ne kadar oyunun yapımcıları  yeni sezona ilginç bir isim vermenin planlarını yapıyor olsa da 4. sezon olarak anılan yeni dönemde birtakım yenilikler mevcut.

Mobil oyun pazarına hızlı ve büyük bir giriş yapan Call of Duty Mobile'ın 4. sezonu yayınlandı. Oyunun yapımcıları Activision ve Timi, yeni sezona daha ilginç bir isim verecek. Disavowed olarak adlandırılacak bu  sezonda pek çok yenilik de yer alacak. 

Call of Duty: Modern Warfare’e yeni bir harita geldiCall of Duty: Modern Warfare’e yeni bir harita geldi

Call of Duty Mobile, piyasanın en popüler Battle Royale oyunlarından biri konumunda bulunuyor. 2019 yılının sonuna kadar 180 milyon indirmeyi aştı. Son güncelleme ile birlikte oyuncu sayısının da artış göstermesi bekleniyor. Yeni dönem, yeni özelliklerle geliyor. İşte bu yeni özelliklerden bazıları.

Yeni harita: Cage

Cage yani kafes adlı yeni bir harita olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun çok oyunculu moduna dahil ediliyor. Bu haritada oyuncular, bir inşaat alanında mücadele ediyorlar. Haritada takip edilecek üç koridor, yakın mesafe dövüşülecek pek çok nokta var. 

Yeni Operator yeteneği: H.I.V.E

hive

Call of Duty: Black Ops III’ten tanıdığımız H.I.V.E silahı da bu sezonda oyunun bünyesine katıldı. Oyuncuların çeşitli görevleri başarı ile sonuçlandırmalarının ardından yeni silah aktif hale gelecek. Silahı almak için belirlenen son tarih de 11 Mart.

Yeni Operator: Urban Tracker

soap

Urban Tracker, Call of Duty Mobile oyununa bu sezon eklenen Operator oldu. Karakter, aynı zamanda oyunun ilk kadın Operator karakteri oldu. Ayrıca serinin efsanevi karakteri John 'Soap' MacTavish de bu sezon oyuna katıldı.

Bu sezon oyuna yeni silahlar ve kostümler de ekleniyor. Bunların arasında AK117 Mactavish, HG40, S36, RUS-79U Viking ve bir gökkuşağı bıçağı yer alıyor. 

İki yeni geçici süreli etkinlik

CoD Mobile

Oyunda bu sezon iki adet yeni geçici etkinlik bulunuyor. Bunlar da One Shot One Kill ve 20vs20 Warfare modları olacak. Her iki mod da 24 saatlik sürelerle aktif olacak. İki kat tecrübe puanı ve iki kat silah kazandıracak.

25 Mart tarihinden itibaren oyunda zombi modu da yer alacak. The Nacht Der Untoten (Yaşayan Ölülerin Gecesi) adlı harita, aslında güncellemenin bir parçası olacaktı fakat yeteri kadar iyi olmadığı düşüncesinde.

Hardpoint modu da yeni sezon ile birlikte oyun içinde kalıcı bir hale geldi. Bu mod, hem çevrimiçi oyunlara hem de dereceli oynayanlara açık durumda. Hardpoint modunda mücadele edebilmesi için oyuncuların en azından Elite seviyesinde olması gerekiyor. 


İlgili uygulamalar
Call of Duty: Modern Warfare Battle Royale Modu için geri sayım başladı!Call of Duty: Modern Warfare Battle Royale Modu için geri sayım başladı!

PAYLAŞ