Call of Duty Mobile'ı Denemek için 5 Neden - Haberler - indir.com

Call of Duty Mobile'ı Denemek için 5 Neden

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-23 09:00:18
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Cep telefonları için özel bir şekilde optimize edilerek kullanıma sunulan Call of Duty Mobil,  bilgisayar ya da konsoldaki kadar gelişmiş bir deneyim sunmasa da farklı özellikleri ile dikkat çekiyor.

Call of Duty Mobile'ı Denemek için 5 Neden

Call of Duty oynamayı sevenler için cep telefonlarındaki ilk alternatiflerden birisi olan Call of Duty Mobile, daha hızlı bir oyun akışına sahip.

Call of Duty Serileriyle Benzerlik

Mobil sürüm geliştirilirken özellikle oyunda bugüne kadar alışkanlık kazanılmasını sağlayan grafikler ile benzer bir çalışmanın yapılması, oyuncuların Call of Duty Mobile’e kolay bir şekilde alışmasını sağlar. Hareketler, kontroller ve görseller Call of Duty ile büyük bir benzerlik içerdiği gibi silahlar ve aksesuar görünümlerinde de yine benzerlik vardır. Seviyelerin yükseltilmesi klasik haritalar Call of Duty Mobile üzerinden de zorlu mücadelelere imkan tanır.

Farklı Oyun Modları

Mobilde heyecanın daha da artması, özel çok oyunculu modlarla destekleniyor. Çok oyunculu modlarda sadece skor odaklı bir savaş yapabileceği gibi bayrağı ele geçirme, bölge hakimiyeti gibi pek çok farklı oyun modu da denenebilir. Böylece oyuncular tek bir oyun ve mod ile sınırlı kalmazken Call of Duty Mobile heyecanını farklı modlar ve özel oyun içi etkinlikler ile sürdürebilmektedir. 

Dokunmatik Kolaylığı

Bir bilgisayarda oynarken fare ve klavye ile hakimiyetin sağlanabildiği oyunda, Call of Duty Mobile ile birlikte oyun parmaklarının ucuna taşınıyor. Böylece dokunmatik yüzeyler üzerinde kolay bir şekilde yönetilebilen oyun, daha kolay hakimiyet sağlanması nedeniyle savaşlardaki becerilerin ön plana çıkmasını sağlıyor.

Hızlı Güncellemeler

Bilgisayar ya da konsol versiyonlarında oyunlar çok sık güncellenmez. Ancak özellikle Call of Duty Mobile’de güncellemeler çok sık bir şekilde yapılıyor. Özel sezonlar ile birlikte oyuncuların birbirine karşı rekabet içerisinde yer alabilmesi, oyundaki heyecanın her zaman devam etmesini sağlıyor. Yeni güncellemeler ile birlikte oyun içi silahlar, haritalar, oyunda meydana gelen güçlü özelliklerin dengelenmesi gibi pek çok farklı yenilik sunulduğundan dolayı oyuncular çok daha iyi bir oyun deneyimi yaşayabiliyor. Sürekli güncellemeler ile yeni oyuncularında rekabete dahil olması, oyunun her zaman cazip olmasını sağlıyor.

BAFTA Ödülü Almış Ödüllü Bir Oyun!

Call of Duty Mobile, BAFTA Oyun Ödülleri almayı başarmış bir oyun. Bu bakımdan özellikleriyle ön plana çıkarak rakiplerini geçmeyi başaran Call of Duty Mobile mutlaka denenmesi gereken oyunlardan birisi olarak da dikkat çekiyor. 





PAYLAŞ