Call of Duty Mobile Zombiler Modu tanıtıldı - Haberler - indir.com

Call of Duty Mobile Zombiler Modu tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-26 14:56:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cep telefonların gelişmesi ile beraber mobil oyunlarda da çok ciddi gelişmeler yaşandı. Mobil Battle Royal tarzında geliştirilen oyunların arasında hızlı bir giriş yapan Call of Duty Mobile, elde ettiği indirme sayısı ile gündem de adından söz ettirmeyi başardı. Konu ile ilgili güncel bilgilere bakmak gerekirse Activision, Call of Duty Mobile oyununun Zombi Modunu tanıttı. 

Zombi modu ile Call of Duty Mobile'da yeni bir dönem

Call of Duty Mobile zombiler modu ile yeni bir oyun deneyimi sunmak adına yenilendi. iOS ve Andrıoid işletim sistemi bulunan akıllı cep telefonlarında oynanan Call of Duty Mobile, yeni mod ile beraber oyuncuların oyun zevkini bir kat daha artırmayı başarıyor. Battle Royal tarzında geliştirilen Call of Duty Mobile oyunu bildiğiniz üzere geçmişten bugüne oyuncuların vazgeçemedikleri arasında yer alıyor. Oyna eklenen Zombiler Modu ile beraber Call of Duty Mobile oyununda da tıpkı PUBG Mobile oyununda karşımıza çıkan zombiler, CoD Mobile dünyasında da yerini alıyor. 

Call Of Duty Mobile Sonunda DuyurulduCall Of Duty Mobile Sonunda Duyuruldu

Oyunda yerini alan Zombiler Modunda; ilk defa Call of Duty: World of War'da karşımıza çıkan klasik Shi No Numa haritasında yer alan baskın modunu ya da artık klasik bir hale gelen Sürekli Hayatta Kalma moduda seçilebilecek. Oyuncular oyuna dahil olduklarında yalnızca bir tabanca ve bıçak ile başlayacak ve mücadele boyunca karşınıza çıkan zombileri öldürerek ve pencereleri onararak daha iyi siyah ve önemli ögeler ile puan kazanabiliyorlar. Oyuncular performans esnasında, baskın modu içerisinde birçok zombi sürüsünü temizledikten sonra mücadeleye son verebilmek için güçlü bosslar ile karşı karşıya geliyorlar.

Bölüm sonunda bu bossların hakkından gelerek oyunun gidişatını değiştirmeye çalışacaksınız. Oyunun geliştirici şirketi Activision, yeni oyun moduna ek olarak aynı zamanda bugün oyunun ikinci sezonunu da başlattı. Oyunun yeni sezonu ile beraber çok oyunculu ve Battle Royal modlarına yeni silahlar, ekipmanlar, spreyler, jestler ve bununla beraber aynı zamanda birbirinden farklı özellikler de oyunda yer alacak. Halihazırda zaten oldukça popüler olan Call of Duty Mobile oyunu yeni özellikleri, birbirinden farklı seçenekleri aksiyon dolu oyun sahneleri ile oyuncuların heyecan verici anlar yaşamasını sağlıyor. Battle Royal heyecanını yaşamak için daha fazla beklemenize gerek yok. 


İlgili uygulamalar
Call of Duty Mobile Ön Kayıt Süreci Başladı!Call of Duty Mobile Ön Kayıt Süreci Başladı!
Call of Duty Mobile Hakkında Yeni Detaylar Ortaya ÇıktıCall of Duty Mobile Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı
Call of Duty Mobile'dan PUBG Mobile’a ilk golCall of Duty Mobile'dan PUBG Mobile’a ilk gol

PAYLAŞ