Call Of Duty Mobile Sonunda Duyuruldu - Haberler - indir.com

Call Of Duty Mobile Sonunda Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-19 11:11:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Battle Royale oyunları olan Pubg ve Fortnite gibi isimlerin yaygınlaşması ile beraber benzer hamleler görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise Black Ops ve Modern Warfare ile birçok seriden harita, mod ve silahların yer aldığı yeni Call of Duty Mobile duyuruldu. Bir süredir gelmesi beklenen oyununu yayıncısı Activisiyon ve geliştirici isim Tencent tarafından daha önce Call of Duty: Legends of War adlı Çin ve Avustralya bölgesi için oynaması ücretsiz bir versiyon yayınlanmıştı. Call of Duty: Mobile sürümü ise Güney Amerika, Kuzey Amerika ve Avrupa’da hem Android hem de iOS platformları için çıkışını yapacak.

Call of Duty: Mobile Yakında Oyuncularla Buluşuyor

Açık beta bu yaz döneminde belli bölgelerde aktif olacakken, bu beta sürecine resmi site üzerinden ön kayıt yaptırmak mümkün oluyor. Henüz net çıkış tarihi duyurulmuş olmazken Tencent stüdyosu olan Timi stüdyo tarafından geliştirilen Modern Warfare, Black Ops ve birçok seriden modlar, silahlar ve oyun için karakterler bu sürümde yer alacak.

Call of Duty Mobile incelemesi!Call of Duty Mobile incelemesi!

Modlar arasında Search and Destroy, Team Deathmatch ve Free-For All gibi isimler olurken, haritalar tarafında ise Hijacked, Crash ve Nuketown gibi isimlerin olması bekleniyor. Unity real-time 3D geliştirme platformu kullanacak olan oyun klasik modların yanı sıra yepyeni modlara da sahip olacak. Bakalım oyun piyasayı domine eden PUBG ve Fortnite’a nasıl bir karşılık verebilecek göreceğiz.  


Yeni Call of Duty Oyunu Sesini Duyurdu!Yeni Call of Duty Oyunu Sesini Duyurdu!
Call of Duty, son 10 yılın en çok satan konsol oyunu olduCall of Duty, son 10 yılın en çok satan konsol oyunu oldu

PAYLAŞ