Call of Duty: Mobile oyunculuarının çok beklediği özellik geldi - Haberler - indir.com

Call of Duty: Mobile oyunculuarının çok beklediği özellik geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-27 15:55:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Battle Royale oyunlarının iddialı isimlerinden birisi olan Call of Duty: Mobile için beklenen güncelleme nihayet yayınlandı. Güncelleme ile beraber oyuncuların uzun bir süredir istemiş oldukları bir özellikte oyuna kazandırılmış oldu. Güncelleme hem iOS hem de Android için yayınlandı. Battle Royale kategorisine kısa sürede büyük bir popülerlik kazanan bu oyuna kumanda desteğinin geleceği biliniyordu. Hatta oyun çıktığı ilk zamanda bu desteğe sahipti. Ancak daha sonra bu kumanda desteği kaldırıldı. Kaldırılma ile beraber oyunculardan büyük bir tepki yükselmişti. Oyun geliştiricileri ise bir süre sonra desteğin tekrar geleceğini belirtmişlerdi. Nihayet o destek geldi ve gerekli optimizasyon iyileştirmeleri sonrasında Call of Duty: Mobile güncellemesi ile beraber kumanda desteği oyuna getirildi.

Call of Duty: Mobile Güncellendi

Call of Duty: Modern Warfare'da PlayStation 5'in çıkış tarihini açık ettiCall of Duty: Modern Warfare'da PlayStation 5'in çıkış tarihini açık etti

Güncellemeyle beraber oyun kumanda desteğine kavuşmuş oldu. Ancak güncelleme notlarına göre sadece ikinci nesil PS4 Dualshock 4 ve Xbox One kumandalarının uyumlu olabileceğini ifade ediyor. Nintendo Switch veya çeşitli üçüncü parti Bluetooth kumandaları oyuna bağlandığı zaman desteklenmeyen cihaz uyarısı verecek. Yeni güncelleme ile beraber sağlanan optimizasyonun daha çok PS4 ve Xbox One konsolları için yapıldığı gözüküyor. İlerleyen dönemlerde güncelleme ile beraber üçüncü parti kumandalar için de destek getirilebilir. Ancak şuan için bu mümkün gözükmüyor. Diğer yandan hassas ve detaylı ayarlar için Ayarlar sekmesinden gerçekleştirebilirsiniz.

Oyunun kumanda desteğinin kavuşması için son güncellemeyi gerçekleştirmeyi unutmayın.


İlgili uygulamalar
Call of Duty Mobile, PUBG Mobile'ı gölgede bıraktıCall of Duty Mobile, PUBG Mobile'ı gölgede bıraktı
Call of Duty Mobile Zombiler Modu tanıtıldıCall of Duty Mobile Zombiler Modu tanıtıldı

PAYLAŞ