Call of Duty: Mobile oyuncularının istediği özellik için açıklama yaptı - Haberler - indir.com

Call of Duty: Mobile oyuncularının istediği özellik için açıklama yaptı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-15 19:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Call of Duty: Mobile oyunu piyasaya çıktığından beri yoğun bir ilgi görmeye devam ediyor. Oyun rekora doğru ilerlerken, oyuncuların en büyük isteklerinden birisi olan kumanda desteği hakkında oyun cephesinden resmi açıklama geldi. Oyun ilk haftasında 100 milyon indirme sayısı ile tüm mobil oyunlar arasında en iyi çıkış yapan isim olmayı başarmıştı. Oyunculardan beklenmedik bir ilgi gören Call of Duty: Mobile, bu noktada geliştirilmeye devam ediyor. Oyuncuların uzun zamandır beklediği kumanda desteği ile PlayStation ve Xbox kollarını akıllı telefona bağlamak mümkün oluyor. Ancak Call of Duty: Mobile için bu desteğin yer almadığı biliniyor.

Call of Duty Mobile’dan Kumanda Desteği

Call of Duty: Modern Warfare sistem gereksinimleriCall of Duty: Modern Warfare sistem gereksinimleri

Oyunun ilk çıktığı esnada kısa süreliğine bu desteğin yer aldığı ancak gelen yeni yama ile kaldırıldığı biliniyor. Oyuncuların çok istediği bu destek hakkında ise beklenen resmi açıklama gerçekleştirildi. Acrivision Reddit üzerinden gelecek güncellemeler hakkında da detay veren şirket: “Kumanda desteği isteğinizi duyduğumuzu belirtmek isteriz. Halihazırda kumanda desteği için çeşitli testler yapıyor ve bu özelliği gelecekte sunmak için olasılıkları değerlendiriyoruz. Ancak bunu yapmadan önce her şeyin düzgünce uygulanmış ve dengeli şekilde ayarlanmış olması gerekiyor. Takipte kalın.” Sözlerini dile getirdi.  

Yapılan bu açıklamalara göre CoD Mobile için kumanda desteğinin önümüzdeki güncellemeler ile beraber gelebileceği görülüyor. Kumanda desteği ile beraber oyunun çok daha iyi bir deneyim sunabileceğini belirtelim.


Call of Duty: Modern Warfare için istenen 175 GB’lık alanın sebebi belli olduCall of Duty: Modern Warfare için istenen 175 GB’lık alanın sebebi belli oldu
Call of Duty: Mobile hileleriyle gündemdeCall of Duty: Mobile hileleriyle gündemde

PAYLAŞ