Call of Duty Mobile Ön Kayıt Süreci Başladı! - Haberler - indir.com

Call of Duty Mobile Ön Kayıt Süreci Başladı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-20 12:06:04
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Activison tarafından PC platformundaki heyecanlı sahneleri Mobil platforma taşıyan oyun Call of Duty'nin ön kayıtları başladı.

Bir çok oyuncunun oyun hayatına başladığı, ilk oyunu olan Call of Duty, bilgisayar ve konsol platformların ardından mobil platformların da gelişmesiyle birlikte mobil platformda kendini gösterecek. 2019 yıl sonunda ücretsiz bir şekilde Android ve iOS platformlarda kendini gösterecek Call of Duty Mobile, Activision tarafından yayınlanacak.

Call of Duty Mobile Sürümü SızdırıldıCall of Duty Mobile Sürümü Sızdırıldı

Ön Kayıt'da Türkiye'de Var!

Türkiye'de dahil halka açık beta sürümünün ön kayıtları Kuzey ve Güney Amerika, Avrupa ve diğer bir çok bölgede aktif durumda. Ücretsiz olacak bu oyun yaz aylarına kadar yayına çıkmayacak. Yaz aylarına kadar ön kayıt yaptırmak için haberin altındaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Ücretsiz olmasının yanında getireceği ücretli paketlerin bulunacağı oyun, bir çok ücretli eşya barındıracak. Silah ve karakterleri süslemek için yapacağınız ödemeler oyun içinde pek etki yaratmayacak. Fiyat aralığı daha açıklanmazken önümüzdeki aylarda halka açık beta yayınlandığında bir çok detay da ortaya çıkacak.

Online bir şekilde kullanıcıların savaştığı türden olacak oyunun ön kaydı için tıkla.


İlgili uygulamalar
Call of Duty Mobile incelemesi!Call of Duty Mobile incelemesi!
Call Of Duty Mobile Sonunda DuyurulduCall Of Duty Mobile Sonunda Duyuruldu

PAYLAŞ