Call of Duty Mobile incelemesi! - Haberler - indir.com

Call of Duty Mobile incelemesi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-18 16:40:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Mobil platformlara taşınan Call of Duty macerası, Activision yapmış olduğu açıklamayla, Call of Duty Mobile beta sürümünü Android işletim sistemi kullanan kullanıcıları için beta olarak yayınlanmaya başlandığını müjdeledi.

PUBG Mobile ve Valor Arena'yı geliştiren Tencent Games, bu defa herkesin hayali olan çevrimiçi Call of Duty oyunu ile akıllı telefon kullanan kullanıcıların karşısına çıkıyor. Üstelik çevrimiçi özelliği ile. Geçtiğimiz günlerde yaşanılan bir gelişme ile birlikte Activision Call of Duty Legends War adlı mobil oyununu, Avustralya’daki Android işletim sistemi kullanan kullanıcılarına beta olarak yayınladı.

Call of Duty Mobile Sürümü SızdırıldıCall of Duty Mobile Sürümü Sızdırıldı

Birden fazla oyun modu mevcut

Mobil platform için bir hayli başarılı grafik tasarımı ile oyun severlerin karşısına çıkacak olan yeni oyun, Call of Duty Modern Warfare 2de mevcut olan HighriseBlack Ops serisinden aşina olduğumuz Nuketown ve Modern Warfare’den Shipment haritası gibi birçok klasik harita ile oyun severlerin karşısına çıkıyor. Başarılı grafik tasarımı ve klasik harita modları ile karşımıza çıkan oyun, PUBG Mobile ve Fortine gibi başarılı yapımları geride bırakması ön görülüyor. Call of Duty evrenindeki çoğu karakterin yer aldığı mobil oyunda aynı zamanda özdeşlemiş birden fazla oyun modu oyun severlere sunulmuş durumda. İlk etapta Avustralya'daki Android işletim sistemi kullanan kullanıcılara Google Play Store üzerinden beto olarak yayınlanan CoD Legends of War'ı akıllı telefonuna indirerek oynamak isteyen oyuncular, söz konusu oyunu apk olarak da indirebiliyorlar. 

https://www.indir.com/haberler/call-of-duty-mobile-surumu-sizdirildi

 



PAYLAŞ