Call of Duty: Mobile ilk gün kaç milyon indirildi? - Haberler - indir.com

Call of Duty: Mobile ilk gün kaç milyon indirildi?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-03 14:34:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Oyun dünyasının başarılı isimlerinden Call of Duty, büyük oyuncu kitlesine sahip olan Battle Royal oyunlarından biridir. Söz konusu bu aksiyon dolu oyun her geçen gün daha fazla şirketin ilgi odağı olmaya başladı. Bu anlamda Call of Duty oyununun dağıtım işlemleri ile ilgilenen Avtivision şirketi tarafından oyunculara sunulan Call of Duty: Mobile, ilk günden itibaren büyük kitlelerin dikkatini çekti. Bildiğiniz üzere bu heyecan verici oyun bilgisayar ortamında oynanan bir oyundu. Mobil cihazların donanımsal olarak her zamankinden daha güçlü olması ile beraber bilgisayar ortamında oynanan oyunlar mobile platformda da yer almaya başladı. Call of Duty'de bu furyaya dahil olan oyunlar arasında yerini aldı. 

Call of Duty: Mobile sevindirdi

Mobile platforma dahil olan Call of Duty, ilk günden dahi mutlu etmeyi başardı. Aynı anda hem iOS hem de Android platformunda yer alan birinci şahıs keskin nişancı (FPS) oyunu, gelişmişlik düzeyi yüksel olan oyun modları ve nefes kesici çatışmalara ev sahipliği yapan haritalar ile oyuncular heyecanlandırılıyor. Oynanış esnasında klavye ve fare desteği sunan Call of Duty oyunu, Gameloop Android Emulator aracılığı il4e klavye ve fare desteğini de mümkün kılıyor. Halihazırda zaten oyun dünyasının başarılı isimlerinden biri olarak karşımıza çıkan Call of Duty oyunu Mobile versiyonu ile de oyuncuların beğenisini kazanacak gibi gözüküyor. 

 Call of Duty Modern Warfare hikaye modu fragmanı yayınlandı Call of Duty Modern Warfare hikaye modu fragmanı yayınlandı

Call of Duty: Mobile oyununun herkese açık beta sürümünde oyuncuların şikayetleri dikkate alınıyor. Şikayetleri göz önünde bulunduran şirket yetkilileri, yapılan yenilikler ile beraber şikayet edilen tüm sorunları ortadan kaldırdır. FPS türündeki oyunlarda zaman geçirmekten keyif alan ve bu oyunları takip eden oyuncuların da yakından bildiği ve aynı zamanda çok sevdiği Gun Game ve Deatmatch modları, milyonlarca kişiyi aynı anda oyuna dahil etmeyi başardı. Gelişmiş düzeyde özellikleri ile oyuncuların nefessiz bir savaş deneyimi yaşayacakları Call of Duty dünyası her geçen gün genişlemeye devam ediyor. Call of Duty: Mobile oyunu içerisinde Hijacked ve Nuketown adlı daha önceden de sevilen haritaların yer alıyor olması, nostajik içeriklerden memnun kalan oyuncuları da memnun etti. Konu ile ilgili elde edilen bilgilere baktığımızda dün itibariyle tüm oyuncular tarafından indirmeye açık hale getirilen bu proje, sunulduğu ilk gün 3 milyon kez indirilerek geliştirici şirketi sevindirdi.

İlk gün içerisinde oldukça fazla indirilme sayısı elde eden Call of Duty: Mobile dünyasına yakın zaman içerisinde zengin içerikler getirecek güncellemeler de gelecek.  Call of Duty: Mobile'ın diğer battle royal oyunları karşısında zorlanıp zorlanmayacağı şu an için soru işareti olsa da oyunun ilk günden milyonlarca kişi tarafından indirilmesi şirketi sevindirmeyi başardı. Bilgisayar ortamında da heyecanla oynanan Call of Duty, oyuncuların nefessiz bir savaş deneyimi yaşamalarını sağlıyor. Oyuna dahil olan oyuncular belirli kurallar doğrultusunda hareket ederek rakiplerini yani düşman birliklerini ortadan kaldırmak adına kendilerini geliştirecekler. Hayatta kalmak için savaşmaya hazır olun. 

 

 


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ