Call of Duty: Mobile hileleriyle gündemde - Haberler - indir.com

Call of Duty: Mobile hileleriyle gündemde

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-14 20:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Piyasanın en yeni Battle Royale oyunlarından birisi olan Call of Duty: Mobile çıktığı günden beri popülerliğini korumaya devam ediyor. Oyun emülatör tarafında PUBG Mobile yayıncısı olan Tencent ile çalışırken, kısa sürede milyonlarca indirme rakamına erişmiş durumda. Beklenin üzerinde bir ilgi gören Call of Duty Mobile bu noktada PUBG’nin en köklü rakibi olarak karşımıza çıkıyor. Ancak şimdi ise oyunda tıpkı PUBG Mobile’da olduğu gibi hileciler ortaya çıkmaya başladı. Her oyunda olduğu gibi PUBG Mobile için de kısa süre içerisinde hile içeriklerini görmeye başladık.

Call of Duty Mobile Hileleri

Call of Duty: Mobile ilk haftasında indirme rekor kırdı ve tarihe geçtiCall of Duty: Mobile ilk haftasında indirme rekor kırdı ve tarihe geçti

Acrivision ve Tencent Games iş birliği ile piyasaya sürülen Call of Duty: Mobile her ne kadar milyonlarca oyuncuya ulaşıp sevilen bir yapım olsa da, oyunun tadını kaçıran hileler gündeme gelmeye başladı. Çok oyunculu her oyunda gözüken bu hileleri şimdi ise CoD Mobile oyununda görüyoruz. Söz konusu yaygın hileler arasında ise nişan hilesi, duvar arkası görme ve harita hilesi gibi içerikler ön plana çıkıyor. Ayrıca Aimbot hilesi de kullanılırken, bu hile ile nişan almaya gerek kalmadan rakipleri vurma anlamına geliyor.

Wallhacks tarafında ise duvarların arkasında bulunan rakipler görülerek, yerleri tespit edilmiş oluyor. PC oyunlarında daha çok yer alan bu hileler arasında Radar hilesi de bulunuyor. Bu durumda ise haritaların kontrolü ve görünürlüğü genişlemiş oluyor. Bakalım bu hilelere yönelik Cod Mobile’dan nasıl bir hamle gelecek göreceğiz.


Call of Duty: Modern Warfare sistem gereksinimleriCall of Duty: Modern Warfare sistem gereksinimleri
Call of Duty: Modern Warfare için istenen 175 GB’lık alanın sebebi belli olduCall of Duty: Modern Warfare için istenen 175 GB’lık alanın sebebi belli oldu

PAYLAŞ